Oğlak burcu kadını özellikleri nelerdir: Oğlak burcunun olumlu, olumsuz ve fiziksel özellikleri!
Özel Yazı

Oğlak Burcu Kadını Genel Özellikleri

Oğlak burcu kadınlarının güçlü bir kişilikleri vardır. hayat enerjilerinin yüksek olması nedeniyle odaklandıkları her işte başarı elde etme yeteneğine sahiplerdir. Yeni maceralara atılmayı sevmeyen oğlak burcu kadınları hayatları boyunca gerçek aşkın peşinde koşarlar.

Aşk hayatlarında sahip olduğu heveslerden uzak dururlar ve herhangi bir hayal kırıklığı yaşadıkları zaman psikolijilerinin alt üst olmasına kolay izin verirler. Kariyer odaklı olan oğlak burcu kadınlarının hayatlarında başaramayacakları bir iş yoktur. Tutkulu bir şekilde aşk yaşayan oğlak kadınları aşkı bulduklarında inadıkları zaman onu kaybetmemek için ellerinden geleni yaparlar.

Oğlak Burcu Kadını Fiziksel Özellikleri

Yüz hatlarının güzelliğiyle her zaman dikkat çeken oğlak kadınlarının ince fizik yapıları olmalarına rağmen güçlü bir vücutları vardır. Bacaklarının güzelliği dillere destan bu burcun kadınlarının kilo almamaları gerekmektedir. Sağlık konusunda genelikkle eklem ağrıları ve romatizma gibi problemler yaşamaktadırlar. Bu nedenle spor her zaman hayatlarında olması gerekir.

Oğlak Burcu Kadını Ve Aşk

Oğlak burcu kadınları genellikle  yakışıklı bakımlı ve romantik erkeklerden hoşlanırlar. Aşık olacağı erkeğin  başarılı olması gerektini ve düzenli bir yaşantısı olması gerektiğini düşünürler. Tutkulu sadık ve şevkatli erkeklerden etkileniler. Aşık olup evlenebilmesi için partnerinden beklentisi ekonomik anlamda bağımsızlığını ilan etmesi gerektiğidir.

Oğlak Burcu Kadını Olumlu Özellikleri

Oğlak burcu kadınlarının en belirgin olumlu özellikleri İstediklerini başaracak hırsa sahip olamalarıdır. Kendilerine güvenleri tam ve titiz burçtur oğlak kadınları. Nerede nasıl davaranacağını çok iyi bilirler bu nedenle her zaman çok asil görünürler.

Oğlak Burcu Kadını Olumsuz Özellikleri

Oğlak burcu kadınlarının en belirgi olumsuz özellikleri fazla karamsar olmaları ve kesin kararlı yani sabit fikirli oluşlarıdır. Çoğunlukla pintilerdir ve katı yürekli duruş sergilemekten hiç çekinmezler.