Terazi burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır: Terazi erkeği aşkını nasıl belli eder?
Özel Yazı

Terazi  burcu erkeğinden hoşlanıyorsanız öncelikli olarak onların genel karakteristik özelliklerini bilmeniz ve anlamanız gerekmektedir. Bu nedenle başlıca terazi burcu erkeklerinin özelliklerine değinmemiz gerekir.

Terazi burcu erkeğinin genel özellikleri; dengeli ve istikrarlı olan terazi burcu erkekleri merhametli ve sıcakkanlıdırlar. Sevecen tavırları ve çevresindeki herkesi mutlu etme çabası içerisinde oluşu; sosyal çevresinin çok geniş olmasına neden olmaktadır.

Terazi Burcu Erkeği Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?

Terazi burcu erkekleri genellikle bakımlı giyinmesini bilen kadınlara karşı ilgi göstermektedir. Çevresindeki erkekler tarafından ilgi odağı olan kadınları elde etme gibi bir hayalleri vardır. Onlar çevresindeki erkekler ve kadınlardan tarafından beğenilen kadınlara aşık olup, elde etmek için ellerinden geleni yaparlar. Kadınların abartı makyajını doğal karşılarlar ve beğenirler.

Erkeklerin gözlerini alamadığı derecede güzel ve seksi kadınları tercih etme eğilimindedirler. Onlar partnerlerini kıskanmazlar bir erkeğin partnerlerine baktığını görmesi onlar için evet o benim kadınım demesi için sebeptir kıskançlıkları için değil. Boş muhabbetlere gelemezler onlarla sanatsal ve bilimsel konular hakkında konuşun size olan ilgileri hemen artacaktır. Aile kavramına ve annelerine çok düşkündür. Bu nedenle annelerini kesinlikle eleştirmeyin ve onlara annesi gibi davranın şefkat gösterin sahiplenin sizden asla kopamayacaktır.

Terazi Burcu Erkekleri Aşkını Nasıl Belli Eder?

Terazi burcu erkekleri gerçekten sevdikleri zaman uzlaşmacı davranırlar ve tartışmadan kaçınırlar. Normalde dış görünüş onlar için çok önemli olsa da sizin her halinizi beğeniyor ve ses etmiyorsa bilin ki partnerlerine vurulmuşlardır. Terazi burcu erkekleri aşık olduklarında asla saklayamazlar bunu sık sık dile getirmekten çekinmezler. Normalde dengeyi temsil eden terazi burcu erkeklerinin dengesinin şaştığı ortadaysa  çok aşıktır.

Terazi Burcu Erkeğinin Gönlü Nasıl Alınır?

Terazi burcu erkeklerinin kalpleri çok kolay kırılır ve tamir etmekte bir o kadar kolaydır. Onlar küslüğe kırgınlığa asla gelemezler kırılsalar dahi dayanamayıp barışan taraf olmayı göze almışlardır. Diyelim ki barışan taraf hala o değil korkmanıza göre yok bir özürle gönlünü almanız çok kolaydır.