Yengeç burcu kadını nasıl erkeklerden hoşlanır: Yengeç kadını aşkını nasıl belli eder?
Özel Yazı

Yengeç burcu kadınından hoşlanıyorsanız öncelikli olarak onların genel karakteristik özelliklerini bilmeniz ve anlamanız gerekmektedir. Bu nedenle başlıca yengeç burcu kadınının özelliklerine değinmemiz gerekir.

Yengeç burcu kadınının genel özellikleri; sıcakkanlı ve seven bir burç kadını olan yengeçler dünyaya resmen anne olmak için gelmişlerdir. Ani sert çıkışları vardır fazla duygusallardır. Eleştirilmekten hiç hoşlanmazlar.

Yengeç Burcu Kadını Nasıl Erkeklerden Hoşlanır?

Yengeç burcu kadınları çok duygusal bir karaktere sahiplerdir. Kendisine değer verilmesine bayılır bu nedenle kendini özel hissettirecek bir erkek aralar hep. Güven ve aile hayatı onlar için çok önemlidir. Gözü dışarıda olan erkeklerden hiç hoşlanmazlar, kendilerinde güven hissi uyandıracak erkeklerden etkilenirler. Yengeç burcu kadınını elde etmek istiyorsanız onu hayatınızın merkezine koyduğunuzu bilmesi gerekmektedir.

Çok kıskançlardır bu nedenle kendisi bir şey anlatırken kendine odaklanılmadığını hissederse veya başka bir kadına bakıldığını anlarsa çıldırır. Çok kırılgan ve hassaslardır onu üzmeyen sevecen olan bir erkek arayışı içersindedirler. Bu burcun kadınları çevresindekiler tarafından saygı duyulan ve sevilen erkeklerden çok hoşlanırlar. Kendine güveni yüksek olan erkeklerle birlikte olmak isterler.

Yengeç Burcu Kadını Aşkını Nasıl Belli Eder?

Yengeç burcu kadınları çok sadık ve evliliğe aile hayatına çok önem verirler. Aşık oldukları zamanda direkt olara evlilik hayalleri çoluk çocuk hayalleri kurmaya başlarlar. Sevdiği kişiyi inanılmaz derece korur ve sahiplenir. Bir yengeç kadını birini fazla koruyup kollamaya başladıysa kesin o kişiye aşık olmuş demektir. Çok kıskançtır ve sevdiği insanı asla kimseyle paylaşamazlar. Durduk yere kıskanç tavırlar sergilemeye başladıysa o partnerini çoktan bulmuş demektir.

Yengeç Burcu Kadınının Gönlü Nasıl Alınır?

Yengeç burcu kadını çok kırılgan ve alıngan bir yapıya sahiptir. Bu nedenle çok çabuk kırılabilirler. Ancak gönüllerini almak çok kolaydır.  Sevginizi sonuna kadar gösterin değer verdiğinizi hissettirin sarıp sarmalayın. Hatta gerekiyorsa duygu sömürüsü yapıp ağlayın; asla dayanamazlar hemen yelkenleri suya indirirler. Öyle pahalı gösterişli şeyler yapmanıza hiç gerek yoktur onları fazlasıyla sevin yeterli olacaktır.