Kastamonu’da çıkan silahlı kavgada 4 kişi hayatını kaybetti
Taşköprü ilçesinde daha öncesinde aralarında husumet olduğu iddia edilen aile ile pancar sökümü esnasında tartışma çıktı. Kavgaya karışan şahıslardan biri, tabancasıyla kurşun yağdırırken aynı aileden 4 kişi olay yerinde yaşamını yitirdi.
Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde çıkan kavgada kan aktı.
Akdeğirmen köyünde daha öncesinde aralarında husumet bulunduğu iddia edilen Ç.A. ile İlhan Karasu ve oğulları Ali Karasu ve Sefa Karasu ile kardeşi Halit Karasu arasında tartışma çıktı.
Tarlada pancar sökümü esnasında henüz bilinmeyen nedenle çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ç.A., yanında bulundurduğu tabancasıyla Karasu ailesinin üzerine ateş açtı.
4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Kurşunların hedefi olan İlhan Karasu ile oğulları Sefa ve Ali Karasu ile kardeşi Halit Karasu, olay yerinde hayatını kaybetti.
Cinayet şüphelisi Ç.A. ise olay yerinden ayrıldı. Alatarla Karakoluna giden Ç.A., jandarma ekiplerine teslim oldu.

EKİPLER OLAY YERİNE GELDİ
112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar sonrası olay yerine komando birlikleri ile jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Komando birlikleri ile jandarma ekipleri, köyde geniş güvenlik önlemleri alırken, Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekipleri incelemelerde bulundu.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Ekiplerin çalışmasının ardından İlhan Karasu ile oğulları Sefa ve Ali Karasu ile Halit Karasu'yun cenazeleri, otopsi yapılmak üzere Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.



