Kemal Kılıçdaroğlu sorulara cevap vermekten kaçındı
ensonhaber.com

qweqwe

31 Mart Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kaldı. Bir yanda Cumhur diğer yanda ise Millet ittifakı hazırlıklarını sürdürüyor. Aday tanıtım toplantıları ile mitinglerin yapıldığı seçim çalışmaları kapsamında Millet İttifakı, çalkantılarla gündeme geliyor. Bu çalkantıların merkezindeyse CHP var.

İstifalar ve tartışmalar ile gündeme gelen CHP'deki son durumu Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Hürriyet'ten İpek Özbey'e konuştu.

ÇEKİMSER CEVAPLAR

Partisi içinde yaşanan tartışmaları ve istifaları değerlendiren Kılıçdaroğlu, CHP'de yaşananlara karşı cevap vermekten kaçınan ifadeler kullandı.

Şişli'de Mustafa Sarıgül'ün CHP'den ayrılışıyla Şişli'deki oyların bölünme ihtimaline karşı yöneltilen soruya, üstü kapalı cevap veren Kılıçdaroğlu, "O ayrıntıya girmek istemiyorum." dedi. Tartışılan Şanlıurfa Siverek adayı Bucak için "O kadar detaya giremiyorum." diyen Kılıçdaroğlu, DSP ile ittifak için "Arkadaşlar görüştü, fazla detaya girmek istemiyorum." dedi.

KILIÇDAROĞLU'NUN CEVAPLARI

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları, yaşanan son süreçteki durum hakkında herhangi bir ipucu vermezken, CHP'ye gönül verenlerin yüreğine su serpmekten çok akıllarına daha çok soru işareti getirdi.