Kılıçdaroğlu'na saldıran kişinin sorgusu devam ediyor
AA

Dün Ankara Çubuk'ta gerçekleşen cenaze töreninde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruk atarken görüntüleri olan ve Eskişehir Sivrihisar'da gözaltına alınan Osman Sarıgün, jandarmadaki ilk ifadesinde, kalabalık arasında galeyana gelerek, Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruk attığını söylemişti.

Kılıçdaroğlu'na saldıran kişinin sorgusu devam ediyor

YUMRUK ATAN OSMAN SARIGÜN SORGUDA

Terör bağlantısı tespit edilmeyen Sarıgün'ün, adliyedeki sorgusuna devam edildiği bildirildi.

Sarıgün ile birlikte gözaltına alınan bir kişinin de savcılıktaki işlemlerine devam ediliyor.

Kılıçdaroğlu'na saldıran kişinin sorgusu devam ediyor

1'İ KADIN 4 KİŞİ DAHA SERBEST

Çubuk Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye getirilen S.A, Y.K. ve M.Y. ile A.R. isimli kadın, savcılıkta ifade verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun makam aracına taş attığı gerekçesiyle gözaltına alınan A.R. ile diğer 3 kişi, savcılıktaki işlemlerinin ardından adli kontrol tedbiri uygulanması talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Mahkeme, biri kadın 4 kişinin adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu'na saldırının görüntüleri

9 KİŞİ GÖZALTINDAYDI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'nın Çubuk ilçesinde dün şehit Yener Kırıkcı'nın cenaze töreninde saldırıya uğramış, Kılıçdaroğlu'na yumruk attığı sırada kameralara yansıyan Osman S.'nin de aralarında bulunduğu 9 kişi gözaltına alınmıştı. Bu 9 kişiden daha önce adliyeye getirilen Osman S.'nin gözaltı süresi uzatılmış, 1'i çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla, 3'ü ise savcılıktaki işlemlerinin ardından serbest bırakılmıştı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)