Raina Telgemeier'ın ödüllü çizgi romanı: Haydi Biraz Cesaret
ensonhaber.com

Sanatçının on yaşından itibaren bilfiil yaşadığı anksiyete kaynaklı sağlık sorunlarının ve buna bağlı olarak gelişen panik atakların mizahî bir dışavurumu olan kitap; gerçek insanlardan, zorlu terapi seanslarından ve okul anılarından yola çıkarak esin verici bir kendini kabullenme öyküsü anlatıyor.

Psikolojinin derinlerine inerek fobi, kaygı ve korku duygularına henüz ortaokul sıralarındaki bir kız çocuğunun dünyasından bakan bu iyileştirici çizgi roman, benzer sıkıntılarla mücadele edenlere yalnız olmadıklarını hatırlatıp kendilerini daha iyi hissedebilmeleri için başkalarından yardım almaya çağırıyor.

Raina Telgemeier'ın ödüllü çizgi romanı: Haydi Biraz Cesaret

ZORLUKLARLA MÜCADELE ETMEK

Büyüme serüvenimizde ayağımıza takılan taşları, karşımıza çıkan engelleri sadece cesur adımlar atarak bertaraf edebileceğimizi gösteren Raina Telgemeier, zorluklarla mücadele ederken aslolanın kendimize güvenmek olduğunu vurguluyor.

Raina Telgemeier'ın ödüllü çizgi romanı: Haydi Biraz Cesaret

Raina Telgemeier

"HAYDİ BİRAZ CESARET"

Her fırsatta korkularıyla barışmaya heveslenip de aradığı motivasyonu bir türlü bulamayanların yoluna ışık tutan Haydi Biraz Cesaret; okurlarına, "İşte tam da benim yaşadıklarımı resmetmiş" dedirterek Raina'nın kendi çocukluğundan ilhamla hayat verdiği Anna ile bolca duygudaşlık kurduruyor.

İletişim için:

Kitap@ensonhaber.com.tr