Üç 21 Kuralı Şifa Ritüeller kitabı
ensonhaber.com

Okurlarını 63 günlük bir yolculuğa davet eden Aşkım Kapışmak, bu kez kitabında para blokajlarını kaldırma, bağımlılıklar, kilo, ilişkiler, kendini sevme becerisi, bedensel şifa, hedef vizyonu, aile ilişkileri, dış dünyayla iletişim, ruhsal onarım ve başarı hedefleyenler için üç adet 21 günden oluşan hayatı disipline etmek üzerine kurulu bir sistem öneriyor.

Günlük ritüeller, çalışmalar ve alıştırmalarla ilerleyen Üç 21 Kuralı Şifa Ritüelleri’nde ilk 21 günü tamamlayanlar, ikinci 21 güne ve sonra da son aşama olan üçüncü 21 güne geçebiliyor.

Beynin 21 gün tekrar yapmasının zihni değiştirdiği iddiası üzerine yol alan ritüeller, hayatı disipline ederken hedeflere ulaşmanın da mümkün olduğunu okura hatırlatıyor.

Üç 21 Kuralı Şifa Ritüeller kitabı

10 GÜNLÜK ŞİFA KAMPI

Geçmiş, şimdi ve gelecek arasında kurulan köprülerin, kabullenmenin ve bakış açısını değiştirmenin insan hayatını nasıl olumlu yönde değiştirdiği vurgusunu taşıyan kitapta yer alan ritüeller için Aşkım Kapışmak, sosyal medya sayfasından okurlarına ritüellere 15 Mart’ta hep birlikte başlayacaklarını duyurdu.

63 gün boyunca yazar ve takipçileri kitapta yer alan ritüellerle ilgili ipuçlarını yazardan dinleme ayrıcalığına sahip olacak. Ayrıca Kapışmak’ın yaz aylarında 10 günlük şifa kampı yapacağını da sizlere hatırlatalım.

İletişim için:

Kitap@ensonhaber.com.tr