Abdullah Avcı: 9 puanla gruptan çıkamamanın üzüntüsünü yaşıyoruz

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 6. hafta karşılaşmasında Trabzonspor, sahasında Ferencvaros ile karşı karşıya geldi.

Akyazı'da oynanan mücadeleyi Trabzonspor, Anastasios Bakasetas'ın 7. dakikada attığı golle 1-0 kazandı.

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, 1-0 kazanılan Ferencvaros galibiyetini değerlendirdi.

"9 puanla gruptan çıkamamanın üzüntüsünü yaşıyoruz"

Avcı, "9 puanla gruptan çıkamamanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Oyunu değerlendirecek olursak; ilk yarı itibarıyla en iştahlı, görkemli, oyun planına sadık kalan, pozisyon zenginliği, rakibe baskı, pozisyon vermeme, kaybettiği yerde bir daha alma...

İlk yarıdan büyük keyif aldık. İkinci yarı itibarıyla daha dengeli bir oyun vardı. Kontrol bizim elimizdeydi. Rakibe 1 tane şut pozisyonu verdik ama daha fazla üretmemiz gerekiyordu. Bazen oyunda müdahalelerimiz oldu. Oyuncuların süreleri, sakatlanma riskleri... Umut ufak bir sakatlığı var diye süre almadı. İhtiyaç duyulsa risk alırdık. Daha farklı olabilirdi." dedi.

Abdullah Avcı: 9 puanla gruptan çıkamamanın üzüntüsünü yaşıyoruz

"Grup liderini tek yenen takımız"

Deneyimli teknik adam, açıklamalarına, "Grup liderini tek yenen takımız. 9 puanla grupta 3. kaldık. Trabzonspor'un olduğu her yerde Avrupa'da kalmak vardır. Kısmet bu sefer böyle oldu." sözleriyle devam etti.

Abdullah Avcı: 9 puanla gruptan çıkamamanın üzüntüsünü yaşıyoruz

"İkinci şampiyonluk için taraftara ihtiyacım var"

"Ülke puanına katkı sağlıyor takımlarımız. Bu da bizi çok mutlu ediyor." diyen Abdullah Avcı, Trabzonspor ile 100. maçına çıkmasının hatırlatılması üzerine, "Trabzonspor ailesine, Trabzonspor taraftarına, kulüp başkanına, yönetim kuruluna, çalışanlara, ekibime, oyuncularıma minnetlerimi sunuyorum. Teşekkür ediyorum. Harika duygular. Hep beraber harika duygular yaşıyoruz. Aslında 10 Kasım'da 2. senem doluyor ama dolu dolu 3 sezon. 3 kupa, organizasyonlar, saygı, sevgi, iletişim...

Şükranlarımı sunuyorum. Çok mutluyum. Taraftar her zaman, her yerde bana, ekibime, kulübüme destek gösteriyor. İkinci şampiyonluk için taraftara ihtiyacım var. Onları pazar günü burada 'full' bekliyorum." değerlendirmesini yaptı.

Abdullah Avcı: 9 puanla gruptan çıkamamanın üzüntüsünü yaşıyoruz