Pitbull lakaplı Murat Kazgan, ABD'li Jordan Weeks'i nakavt etti

Geçtiğimiz haftalarda çıplak el boksunun en büyük organizasyonu Bare Knuckle FC ile anlaşan Murat Kazgan, ilk maçına Jordan Weeks karşısında çıktı.

Mücadeleyi baştan aşağı önde götüren Lord Pitbull lakaplı sporcumuz, rakibini seri yumruklarla yere sererken, birkaç kez ayağa kalmayı deneyen ABD'li Jordan Weeks ise teknik nakavt olarak mücadeleyi kaybetti.

Maçı kazanan Murat Kazgan mücadele sonrası büyük bir sevinç yaşarken Türk bayrağı açmayı da ihmal etmedi.

Maç öncesi "Weeks'in şansı yok" demişti

Boks maçından günler önce konuşan Kazgan şunları söylemişti:

"Bare Knuckle FC’ye neden geçtim? İlki parası çok iyi. Tüm organizasyonlardan çok daha iyi parası bulunuyor. Bu organizasyonda yükselişte olursan herkesten çok daha fazla kazanırsın. En basiti Francis Ngannou neden ayrıldı UFC’den? Ngannou kemer koruduğu maçtan 700 bin dolar kazanırken, eski UFC dövüşçüsü Chad Mendes Bare Knuckle’daki ilk maçından 700 bin dolar aldı. İkincisi ise ABD’de dövüşmek. ABD’de dövüştüğünde çalışma vizen oluyor ve yasal olarak artık ABD’de çalışabiliyorsun. Böylece ABD’de iş sahibi bir insan oluyorsun. Üçüncüsü takımım ABD’deydi ve sonuncusu da ABD’de dövüşürseniz tüm dünyada tanınıyorsunuz. Ayrıca ben bu spor için çok uygun olduğumu düşünüyorum."

Üç maçlık kontrat yaptığını da açıklayan Murat Kazgan, Jordan Weeks’in kendisi karşısında şansı olmadığını dile getirdi.

Öte yandan Murat Kazgan'ın maçları S Sport Plus'tan canlı olarak yayınlanacak.