Mesut Özil neden aslan dövmesi yaptırdığını açıkladı

Mesut Özil neden aslan dövmesi yaptırdığını açıkladı

Arsenal'in Türk asıllı Alman futbolcusu Mesut Özil, Fanatik Gazetesi'ne çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Neden aslan dövmesi yaptırdığını açıklayan Mesut, Arsenal-G.Saray ve Tottenham-Beşiktaş maçları hakkında da konuştu.

İşte Mesut'un o açıklamaları:

TÜRKİYE DENİNCE AKLA İLK G.SARAY GELİR

Öncelikle, Galatasaray Avrupa'nın en büyük takımlarından birisi. Dünyada Türkiye denince ilk akla Galatasaray geliyor. Bir de biliyor musunuz, Galatasaray Avrupa'da çok farklı oynuyor. Her sene Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ediyor. Bazen o kadar iyi oynuyorlar ki, maçta ne olacağını kestiremiyorsunuz. Bunu İstanbul'daki Real Madrid maçında da yaşadık. Ama unutmayalım ki, Arsenal olarak evimizde oynuyoruz. Sahaya 3 puan için çıkacağız ve bunun için savaşacağız.

Arsenal kimlere dikkat edecek, kimlere dikkat etmeli?

Biz Galatasaray'ın çok tecrübeli bir takım olduğunu düşünüyoruz. Şampiyonlar Ligi deneyimi olan Sneijder, Burak, Selçuk, uluslararası deneyimi olan Muslera, Melo gibi isimler var. İyi futbolla 3 puanı kazanmak istiyoruz ama ne olursa olsun ben Türk takımına karşı oynarken çok mutlu oluyorum, çok duygulu anlar yaşıyorum. Tekrar İstanbul'a geleceğim için çok sevinçli oluyorum.

ÇOK HEYECANLI GEÇER

Tottenham-Beşiktaş maçı hakkında neler söylemek istiyorsun?

Çok heyecanlı bir maç olacağını düşünüyorum. Çünkü Beşiktaş Londra'da bize karşı da iyi bir futbol ortaya koydu. Tottenham da futbol oynamayı seven bir rakip. Bu maçtan çok mücadelenin olacağı bir 90 dakika bekliyorum.

NEDEN ASLAN DÖVMESİ YAPTIRDIN?

Aslanı biraz kendime benzetiyorum. Ailesini sever korur. Adeta kral gibidir. Ne istediğini çok iyi bilir ve bu hedefe ulaşmak için hiç kimseden çekinmez. Başkalarının sözünü dinlemez, kendi yoluna gider. Bir şeyi isterse sormaz, yapar. Bu özellikleri taşıdığım için aslan dövmesi yaptırdım. Başka bir yerlere çekilmesini istemem.

RÖPORTAJIN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...