Guido Albers: Para ödenmezse sözleşmeyi feshedebiliriz

Galatasaray'ın yıldızı Wesley Sneijder için menajeri Guido Albers bir açıklama daha yaptı.

Guido Albers: Para ödenmezse sözleşmeyi feshedebiliriz

Galatasaray'da yaşandığı iddia edilen Wesley Sneijder krizi şimdilik son bulmuşa benziyor... Oyuncunun menajeri tarafından Hollanda basınına yapılan açıklamalarda 'sorun yok' mesajı verildi.

"SORUN YOK"

Hollanda'da konuşan menajer Guido Albers, Sneijder'in bir süre maaş sorunu yaşadığını ifade ederken, "Sneijder'in 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Eğer paramız ödenmez ve başka bir takım bu parayı ödemeyi kabul ederse sözleşmemizi feshedebiliriz. Fakat bu yakın gelecekte mümkün görünmüyor. Çünkü maaş ödeniyor" şeklinde konuştu.

Yıldız oyuncunun menajeri tarafından maaşlarını alamadıkları yönünde yapılan açıklamanın ardından Ekim ayının ortasında alacakları ödenmişti. 2013 yılının Ocak ayında Inter'den Galatasaray'a gelen Sneijder yıllık 3.2 milyon euro alıyor.