İBB Gökhan Süzen için kararı veriyor

İBB Beşiktaş’ın istediği Gökhan Süzen için açık kapı bırakıp, oyuncuyu satabileceklerini ifade etti.

İBB Gökhan Süzen için kararı veriyor

Radyospor'da Arkomen'in sunduğu Aydın Cingöz ile Haber Aktif'e katılan Çağatay Kalkancı, "Gökhan'ı Beşiktaş'ın dışında isteyen takımlar da var. Önümüzdeki günlerde son kararımızı vereceğiz" dedi.

KESİN KARARI VERECEĞİZ

Gökhan'a ihtiyaçları olduğunu ancak hem kulübün geleceği hemde oyuncunun geleceği için yeniden bir planlama yapabileceklerini ifade eden Kalkancı, "Gökhan'ı, Beşiktaş'ın dışında isteyen bir çok takım var. Bülent Korkmaz, daha zor geçecek ikinci yarı öncesi kadroyu bozma düşüncesi içinde değil ancak önümüzdeki günlerde Gökhan'ı satıp, satmayacağımıza dair kesin kararı vereceğiz" diye konuştu.

Gökhan Süzen'e Galatasaray'dan teklif gelmediğinin de altını çizen Kalkancı, Webo'ya ise yurt içinden teklif gelmediğini, yurt dışından gelen teklifleri de geri çevirdiklerini ifade etti.