Joshua King gözünü Vallecano maçına dikti

Dünya Kupası nedeniyle lige verilen aranın dönüşünü zorlu Trabzonspor maçıyla yapacak olan Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un bu karşılaşmada en güçlü silahı Joshua King olacak.

Batshuayi ve Valencia'nın Dünya Kupası'ndan yorgun dönecek olması, Pedro'nun kırmızı kart cezası, Serdar Dursun'un da formsuzluğu nedeniyle Portekizli teknik adamın kritik Trabzonspor maçına King'i hazırladığı öğrenildi.

Joshua King gözünü Vallecano maçına dikti

Arayı kapatmak için çabalıyor

Hazır olmadığı için sezona kötü başlasa da kısa sürede Jesus'un en büyük kozu haline gelen Joshua King, yaşadığı sakatlık nedeniyle formasına hasret kalmıştı.

10 günlük tatili bile özel çalışmalarla güçlenerek geçiren Norveçli futbolcu yeniden eski formunu yakalamakta kararlı gözüküyor.

Joshua King gözünü Vallecano maçına dikti

Önce Vallecano maçına çıkacak

Sezon öncesi kampını yaşayamadığı için geç form tuttuğunu belirten King, 45 günlük arayı iyi değerlendirip güçlenmeyi hedefliyor.

Teknik direktör Jorge Jesus'un yakından ilgilendiği golcü futbolcunun ara sonrası istenilen seviyeye gelmesi için antrenmanlarda özel olarak program uygulanıyor.

Jesus'un Joshua King'e ilk olarak 30 Kasım Çarşamba günü Ülker Stadı'nda Rayo Vallecano ile oynanacak hazırlık maçında şans vermesi bekleniyor.