Kasımpaşa'nın yeni hocası Önder Özen oldu

Şota ile yollarını ayıran Kasımpaşa yönetimi, Beşiktaş'ın eski futbol direktörü Önder Özen ile anlaştı.

Kasımpaşa'nın yeni hocası Önder Özen oldu

Şota Arveladze'nin istifasının ardından bir süre alt yapı koordinatörü Jan Wouters ile yola devam eden Kasımpaşa'da teknik direktörlüğe sürpriz bir isim getirildi.

Geçtiğimiz yıllarda Beşiktaş'ta Futbol Direktörü görevini üstlenen Önder Özen, lacivert beyazlıların yeni teknik direktörü oldu.

YARDIMCISI MEHMET AURELİO

Özen'in yardımcılığını, Trabzonspor, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta uzun yıllar forma giyen Brezilyalı Mehmet Aurelio yapacak.

İŞTE YAPILAN AÇIKLAMA

Lacivert - Beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Türk futbolunun önemli isimlerinden ve çalıştığı her takımda başarılı işlere imza atan Zeki Önder Özen ile Teknik Sorumlu olarak 1,5 yıllığına anlaşma sağlanmıştır. Yardımcılığını ise A Milli Takımımız formasını uzun yıllar başarıyla terleten Mehmet Aurelio yapacaktır" denildi.

ÖNDER ÖZEN KİMDİR?

1969 Eskişehir doğumlu. 1997 yılında antrenörlük lisansı aldı. 2002-2002 yılları arasında Fenerbahçe'de A2 ve A takımlarda antrenörlük yaptı. Daha sonra 2 sezon Polatlı Bugsaşspor'da, 1 sezon da Hacettepespor'da teknik direktörlük görevini üstlendi. Bir süre televizyonda yorumculuk yaptıktan sonra 22 Mayıs 2013'te Beşiktaş Futbol Direktörlüğü görevine getirildi. 16 Temmuz 2014'te istifa etti.