Bugün, Türk spor tarihinde saygın duruşu ile derin bir iz bırakan Galatasaray'ın eski başkanlarından Özhan Canaydın'ın vefatının dördüncü yıl dönümü.
23 Ocak 1943 tarihinde Bursa'da doğan Özhan Canaydın, pankreas kanseri sebebiyle 22 Mart 2010 tarihinde hayatını kaybetmişti. Galatasaray Basketbol Yıldız ve Genç takımlarında forma giyen Canaydın, sarı kırmızılı kulübün başkanlığını da yapmış ve beyefendi kişiliği ile taraflı tarafsız herkesin gönlünde taht kurmuştu.
ÖZLEMLE VE SAYGIYLA ANIYORUZ
Özhan Canaydın'ın vefat yıl dönümü dolayısıyla Galatasaray Kulübü de bir mesaj yayımladı. Mesajda, “Türk spor tarihinde saygın duruşu ile derin bir iz bırakan, son nefesine kadar yüreğinde Galatasaray sevgisini taşıyan, başkanlarımızdan Özhan Canaydın'ı aramızdan ayrılışının dördüncü senesinde özlemle ve saygıyla anıyoruz” denildi.