2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu karşılaşmasında A Milli Takım'a kendi evinde 2-0 yenilen Çek Cumhuriyeti'nin teknik direktörü Pavel Vrba, istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını söyledi.
MAÇI İSTEDİKLERİ GİBİ SONLANDIRDILARMüsabaka sonrası gerçekleştirilen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Pavel Vrba, ilk yarıda daha dengeli bir futbol ortaya koyduklarını belirterek, "İkinci yarı başladığında 2-3 pozisyon yakaladık ama olumlu sonuçlanmadı. Penaltıdan yediğimiz gol sonrası Türkiye, tecrübesiyle maçı istediği gibi sonuçlandırdı" diye konuştu.
GÜÇLÜ BİR RAKİPLE KARŞILAŞTIK
Türkiye'yi ilk maçta 2-1 yendiklerinin hatırlatılması üzerine Vrba, "Türkiye, buradaki maçta daha başarılıydı ve biz ise ilk maçtan çok daha kötü oynadık" derken, "Belki bugün başarılı bir günümüz değildi. Güçlü bir rakiple karşılaştık ve istediğimiz pozisyonları bulamadık" ifadelerini kullandı.