Serdar Ali Çelikler ve Ali Ece'den Ali Palabıyık'a sert sözler

Fenerbahçe'nin Adana Demirspor deplasmanında 1-1 berabere kaldığı maçın tartışmaları devam ediyor.

Sarı-lacivertliler maçın hakemi Ali Palabıyık'a tepki gösterirken, spor yorumcuları Serdar Ali Çelikler ve Ali Ece de Vole'nin YouTube kanalında tecrübeli hakemi hedefine alan isimler arasındaydı.

Ali Ece'den tepki

Beşiktaşlılığıyla bilinen Ali Ece, Ali Palabıyık'ın maç sonunda Jesus ile konuşurken gülmesine tepki gösterdi.

"Ali Palabıyık’ın maç sonundaki sırıtışı nedir ya nedir!"

Serdar Ali Çelikler sakin kalamadı

Diğer bir spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler ise, Ali Palabıyık'ın Fenerbahçe'ye operasyon yaptığını iddia etti. "Bu gece Fenerbahçe'ye operasyon yapılmıştır." diyen ünlü yorumcu maçın hakemine sert sözler sarf etti.

Batshuayi'nin pozisyonunda penaltı olduğunu savunan Serdar Ali Çelikler şöyle konuştu.

"O el ama bu güreş penaltı değil öyle mi? Tetikçi VAR ve operasyon çocuğu Ali Palabıyık! Anası ayrı, babası ayrı operasyon çocuğu olan şikeci Ali Palabıyık! Galatasaray’ı doğradıktan sonra yediği kesiği affettirmek için şimdi Fenerbahçe’yi doğruyor. Allah senin belanı versin!"

"Ya bahis oynuyorsunuz ya başka bir şey var. Hakemin bir tane doğru kararı var, hakemin Fenerbahçe aleyhine verdiği penaltı. Ali Palabıyık denen tetikçi, düdük asmazsa Ali Koç çıkmasın sahaya. İki maç çıkmazsan küme düşüyorsun. Haydi görelim düşürsünler, seçim iptal oluyor mu olmuyor mu? Bir takımın kaderiyle bu kadar oynanmaz. Bu ahlaksızlıktır. Bugün şike yaptılar ihbar ediyorum."

Öte yandan Serdar Ali Çelikler ise Fenerbahçe'nin ligden çekilmesi gerektiğini söyledi. Ünlü yorumcu, "Almanya'dan takım al adını Fenerbahçe koy, Fenerli gitsin onu desteklesin." dedi.