Sergio Oliveira: Zaniolo ile Galatasaray'da şampiyonluklar kazanabiliriz

Süper Lig lideri Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Sergio Oliveira, Jose Mourinho ve sarı-kırmızlı takımın eni transferi Nicolo Zaniolo hakkında İtalyan basınına konuştu.

"Galatasaray, büyük takımlara meydan okumak için büyük yatırım yapıyor"

Galatasaray'ın Avrupa'da yeniden önemli başarılar kazanmak için iyi bir kadro kurduğunu söyleyen Sergio Oliveira, şunları söyledi.

"Galatasaray, Icardi ve Mertens'te gördüğünüz gibi Türkiye'de ve Avrupa sahnesinde büyük takımlara meydan okumak için büyük yatırım yapıyor..."

"Roma ile tekrar karşılaşacağım için mutluluk duyuyorum"

Galatasaray'ın Roma ile yapacağı hazırlık maçı hakkında konuşan Oliveira şunları belirtti:

"Roma'da 6 ay geçirmek benim için mükemmel bir deneyimdi. Ne yazık ki fazla kalamadım. Gelecek yaz bir dostluk maçında Roma ile tekrar karşılaşacağım için mutluluk duyuyorum."

"Benim için o bir numara"

Sergio Oliveira, Jose Mourinho'nun kariyerinde çalıştığı en iyi teknik direktör olduğunu açıkladı.

"Benim için o bir numara. Hiç böyle bir teknik adam görmemiştim. Benimle aynı zihniyete sahip. Her zaman kazanmak ister ve söylemek istediği şeyi direk yüzüne söyler. Futbolda estetik değil, sonuçlar önemlidir. O da sonuca bir şekilde gidiyor."

"Şampiyonlar Ligi'nde harika bir macera yaşayabiliriz"

Portekizli futbolcu, Zaniolo ile ilgili ise şu ifadeleri kullandı:

"Zaniolo ile henüz görüşmedim ama Galatasaray'a geleceğini öğrendiğimde hem onun adına hem de takım adına çok mutlu oldum. Burada oynayarak kendini yeniden en iyi seviyeye çıkarabilir. Galatasaray'da şampiyonluklar kazanabilir ve belki de Şampiyonlar Ligi'nde harika bir macera yaşayabiliriz."