Volkan Şen Beck'le olan pozisyonu hakkında konuştu

Fenerbahçe, Beşiktaş ile oynadığı derbi mücadelesini 2-0 kazandı.

Volkan Şen Beck'le olan pozisyonu hakkında konuştu

Fenerbahçeli futbolcu Volkan Şen, Beşiktaş karşısında karakterli bir oyun sergilediklerini belirterek, "Şampiyonluk yolunda önemli bir maçı kazandık" dedi.

"KARAKTER ORTAYA KOYDUK"

Sarı-lacivertli takımın Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ettiği maçın ilk golünü kaydeden Şen, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada derbiye yakışır bir maç olduğunu ifade ederek, "Karakter ortaya koyduk. İçerdeki Lokomotiv Moskova maçı ve bu maç takım ruhunu yansıttık. Şampiyonluk yolunda önemli bir maçı kazandık, mutluyum. Geldiğim günden beri taraftarlarımızın verdiği destek benim için çok değerli. Onlara minnettarım. Galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyorum" dedi.

"ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ"

Üst üste çok maç oynadıklarını söyleyen Volkan, "Zaman zaman zorlanıyoruz. Onlardan birini daha oynadık ve kazandık. Mutluyuz. Önümüzdeki maçlara bakıp sezon sonu şampiyonluk yaşamak istiyoruz" diye konuştu.

BECK'LE OLAN POZİSYONU

Andreas Beck ile girdiği pozisyon hakkında konuşan Volkan Şen, "Cüneyt hocaya gösterdim Beck'in faulünü. Topa vurduktan sonra art niyet olduğunu düşünüyorum. Yanılıyorum belki de. Maçın içinde oluyor böyle şeyler ama ben davamda haklıyım diye düşünüyorum" değerlendirmesini yaptı.