Yıldırım ve Seba pankartının sahibi belli oldu

Yıldırım ve Seba pankartının sahibi belli oldu

Üzerinde Aziz Yıldırım ve Süleyman Seba fotoğraflarının yer aldığı "Beşiktaşılar" imzalı pankartın sahibi ortaya çıktı.

Samsunspor-Fenerbahçe maçının ardından Fenerbahçe kafilesini karşılayan bir grup taraftarın açtığı pankart gündeme bomba gibi düştü. Aziz Yıldırım ve Süleyman Seba'nın yan yana yer aldığı pankartta "Aziz Yıldırım'ı özlüyoruz- Beşiktaşlılar" ifadesine yer verilmişti.

PANKARTIN SAHİBİ BEŞİKTAŞ KONGRE ÜYESİ

Bu pankartı kimin açtığı ise merak konusu olmuştu. Ancak pankartı açan kişinin 17 yıllık, Beşiktaş kongre üyesi Yalçın Aksoy olduğu kısa sürede anlaşıldı.

Fenerbahçe Televizyonu'na konuşan Aksoy, "Bu değerli başkana biz de sahip çıkmak istiyoruz. O yüzden de Fenerbahçeli kardeşlerimize böyle bir pankart hazırlamak istedik. Önümüzde bir Fenerbahçe - Beşiktaş maçı var. Bu maçın skoru ne olursa olsun inanıyorum ki Fenerbahçe camiası buruk bir şekilde gelecek. Bizleri yenmesi o kadar da önemli değil. Fenerbahçe'nin o onurlu başkanının şu anda yaşadıkları her şeyden daha önemli diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

ÇARŞI GRUBU'NDAN AÇIKLAMA

Çarşı Grubu ise pankart ile ilgili "Samsunspor - Fenerbahçe maçı sonrası S.Gökçen Havaalanında açılan flamayla Beşiktaş Taraftarlarının hiçbir ilgisi-alakası yoktur." şeklinde açıklama yapmıştı.

Seba ve Aziz Yıldırım pankartı TIKLA İZLE

Kaynak: Ensonhaber Haber Merkezi