AA

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Genç Milli Takım Antrenörü Sabri Sarıoğlu, Altınordu'nun ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası 12 Yaş Altı İzmir Cup'ta forma giyen Türk futbolcuları izleyerek ay-yıldızlı ekiplere oyuncu kazandırmak istediklerini söyledi.

Sabri Sarıoğlu, yaptığı açıklamada, turnuvanın hem kulüpler hem de A Milli Takım'ın geleceği açısından önemli olduğunu belirtti.

"Çok güzel bir turnuva oluyor"

"Genç Milli Takım antrenörleri olarak, kulüplerimizde yetişen oyuncuları milli takımlara kazandırmak için maçları izliyoruz." diyen Sarıoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Çok güzel bir turnuva oluyor. Katılım da çok yüksek. Güzel maçlar oluyor. İnşallah biz de geleceğin milli takım oyuncularını bulmaya çalışıyoruz."

"Hiçbir oyuncuyu gözden kaçırmak istemiyoruz"

Futbolculuğu döneminde Galatasaray ve A Milli Takım formasıyla önemli başarılar kazanan Sabri Sarıoğlu, yine iyi bir jenerasyon yakalayabilmenin peşinde olduklarını dile getirdi.

Genç Milli Takım antrenörlüğüne getirilmesinin ardından yoğun bir çalışma temposuna girdiğini anlatan Sarıoğlu, şu şekilde konuştu:

"Alt yaş gruplarında resmi maçlar bitti. Önümüzdeki senenin milli takımını oluşturmak için havuzu geniş tutmak istiyoruz. Birçok oyuncu izliyoruz. Hiçbir oyuncuyu gözden kaçırmak istemiyoruz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)