Yunus Mallı neden aday kadroya çağrılmadı

Yunus Mallı neden aday kadroya çağrılmadı

Almanya Ümit Milli Takımı'nda forma giymesine rağmen, tercihini Türkiye'den yana kullanan Mainz'dan Yunus Mallı, evrakları yetiştirilemediği için Çek Cumhuriyeti ve İzlanda karşılaşmalarında yer alamayacak.

Genç futbolcunun işlemleri tamamlansa. 10 ve 13 Ekim'deki iki maçın aday kadrosunda bulunacak ve Almanya kapısını tamamen kapamış olacaktı. Ancak Yunus için bu durum ayrı bir özellik taşıyor.

Çünkü gurbetçi oyuncu, nişanlısı Hatice Çavuşoğlu ile 11 Ekim'de dünyaevine girmek için tüm hazırlıklarını yapmış, davetiyelerini bile dağıtmıştı. Üstelik, Türkiye'den gidecekler için 8 Ekim'de Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan uçak kaldıracağını bile açıklamıştı.

DÜĞÜNÜNE BİLE GİTMEYECEKTİ

Tüm bu hazırlıkların arasına A Milli Takım girince Yunus tercihini milli formadan yana kullandı, düğününe bile gitmemeyi göze aldığını iletti. Dolayısıyla 11 Ekim'deki düğün, damatsız yapılmış olacaktı.

Yunus Mallı neden aday kadroya çağrılmadı

EVRAKLARI YETİŞMEDİ

Ancak Yunus Mallı'nın A Milli Takımı'nda yer alabilmesi için gerekli olan izin ve evraklar tamamlanamayınca, A Milli Takımı'na katılamadı. Böylece Yunus Mallı, belki Türk Milli Takımı'nda A milli olma umutlarını erteledi ama müstakbel eşi Hatice Çavuşoğlu'nu da yalnız bırakmamış oldu.

Mainzli futbolcu, Rothvvesten/Fuldatal'da yapılacak düğünde konuklarıyla kendi ilgilenmiş olacak.