Anderson Talisca: Hiçbir yere gitmiyorum
ensonhaber.com

Yaz transfer döneminde ismi eski takımı Beşiktaş ve Galatasaray ile anılan Anderson Talisca hakkında yeni bir iddia ortaya atılmıştı.

Beşiktaş'ın yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçtiği, Galatasaray'ın da hücum rotasyonundaki kalabalıktan dolayı kadroda düşünmediği Brezilyalı yıldızın, Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a veda etmek üzere olduğu ve Katar Ligi takımı Al Duhail'e imza atacağı yazılmıştı.

Katar basınının iddiası

Katar basınında yer alan habere göre; Al Duhail'in Brezilyalı futbolcuyu kadrosuna katmak istediği belirtildi.

Al Duhail'in Anderson Talisca'yı renklerine bağlamasının oldukça yakın olduğu ifade edildi.

"Hiçbir yere gitmiyorum"

Yaşanan bu gelişme üzerine Anderson Talisca, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Talisca, hakkındaki transfer haberlerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi ve Al Nassr'da kalacağını söyledi.

Brezilyalı yıldız şu ifadeleri kullandı:

Al Nassr taraftarları, yalan haberlere inanmayı bırakın. 2026'ya kadar sözleşme yeniledim. Kulüpten ayrılmam için bir sebep yok. Kimseyle pazarlık yapmıyorum, kulübün de beni bırakmak gibi bir niyeti yok. Çünkü hiçbir neden yok. Burada mutluyum. Hiçbir yere gitmiyorum. Ailemle birlikte Suudi Arabistan'da mutluyum.

Sözleşmesi uzatılmıştı

Al Nassr, 2021 yazında Çin'in Guangzhou Evergrande takımından kadrosuna kattığı Anderson Talisca ile olan sözleşmesini geçtiğimiz Nisan ayında 2026 yılına kadar uzatmıştı.

Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olarak gösterilen Talisca, Al Nassr formasıyla çıktığı 62 maçta 45 gol ve 6 asistle mücadele etti.