Giovanni Guidetti eşi Bahar Toksoy'u takımdan kovdu

Giovanni Guidetti eşi Bahar Toksoy'u takımdan kovdu

Hürriyet'in haberine göre; Giovanni Guidetti, eşi Bahar Toksoy'u gönderdi...

Formsuz olduğu için fazla şans bulamayan Bahar, kulüple karşılıklı olarak sözleşmesini feshedecek. Bahar'ın G.Saray veya F.Bahçe'ye gitmesi bekleniyor.

DENİZLİ'DE EVLENMİŞLERDİ

27 yaşındaki orta alan oyuncusu, İtalyan hoca Guidetti ile Denizli'de geleneklere uygun düğünle evlenmişti. Giovanni Guidetti, ata binen gelini 8 köşeli şapkayla karşılayıp, Aydın zeybeği oynamıştı.

Bahar Toksoy ve Giovanni Guidetti'nin düğün görüntüsü İZLE

Giovanni Guidetti eşi Bahar Toksoy'u takımdan kovdu

‘GRUPLAŞMA VAR' İDDİASINA NEŞTER

Öte yandan sezonu kupasız kapatan VakıfBank, yeniden yapılanmaya gidiyor. Bahar'ın yanı sıra smaçörler Güldeniz Önal ve Costagrande, libero Gizem Karadayı ve pasör Ceren Kestirengöz ile de yollar ayrıldı. Kulüp, bir diğer smaçör Vasileva ile sözleşme feshi için görüşüyor. Vakıf'ın bu büyük revizyonu takımdaki doymuşluk ve var olduğu iddia edilen gruplaşmayı dağıtmak için yaptığı öğrenildi.

KARI KOCA, 7 YILDA TARİH YAZDILAR

2013'te takımın hocası Guidetti ile evlenen Bahar, eşiyle birlikte VakıfBank'ta 2 Avrupa şampiyonlar ligi şampiyonlu, 1 Dünya Kulüpler Şampiyonası şampiyonluğu, 1 Avrupa Challenge Kupası Şampiyonluğu, 2 lig şampiyonluğu, 2 süper ve 2 de Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Bahar Toksoy'un başarılarla dolu 8 yıllık VakıfBank kariyeri böylece eşinin de verdiği onayla sona ermiş oldu.

Giovanni Guidetti eşi Bahar Toksoy'u takımdan kovdu