Barış Manço vefatının 20. yılında anılıyor
ensonhaber.com

T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, İBB Kültür Daire Başkanlığı tarafından organize edilen “Bir Dünya Barış’ı”, İstanbul Üniversitesi ve 7’den 77’ye Doludizgin Barış ve Sevgi Derneği’nin iş birliğiyle gerçekleşecek.

Etkinlikler kapsamında; Çağdaş Halk Ozanı Barış Manço sempozyumu, “20 Yılın Ardından Barış’a Özlem” paneli, Barış’ın Dünyası sergisi ve “Bir Dünya Barış’ı başlıklı konser düzenlenecek.

CRR'DE SÜRECEK

14-15 Şubat 2019 tarihlerinde gerçekleşecek etkinlikler, İstanbul Üniversitesi’nde başlayacak ve Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu’nda devam edecek.

Barış Manço vefatının 20. yılında anılıyor

GELECEK NESİLLERE AKTARILACAK

Bu etkinlikle, sanatında barış, sevgi ve hoşgörü değerlerini vurgulayan Barış Manço’nun temsil ettiği değerlerin daha anlaşılır kılınması ve gelecek kuşaklara aktarılması amaçlanıyor.

Barış Manço vefatının 20. yılında anılıyor

AÇILIŞ SEMPOZYUM İLE OLACAK

Bir Dünya Barış’ı; 14 Şubat 2019 Perşembe günü, saat 09.00’da, İstanbul Üniversitesi Rektörlük Binası’nda Çağdaş Halk Ozanı Barış Manço  başlıklı sempozyum ile başlayacak.

Sempozyumda Manço’nun sanatı, onun hayatına dokunmuş akademik çevrelerce değerlendirilecek.

Üç oturumdan oluşan sempozyum, Prof. Dr. Umay Günay’ın “Türk Kültürünün Bilgi ve Kültürel Şifre Taşıyıcısı Olarak Barış Manço” başlıklı açılış konuşmasıyla başlayacak.