Ayşegül Çınar adliyeye sevk edildi
ensonhaber.com

Yasak Elma'nın iki sezonunda rol alan genç oyuncu Ayşegül Çınar ve sevgilisi Furkan Çalıkoğlu olaylı gece sonrası gözaltına alındı.

MEKANDA KAVGA ÇIKTI

Olay, saat 00:30 sıralarında Beyoğlu Karaköy’de bulunan bir otelin restoranında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, ünlü oyuncu Ayşegül Çınar ve sevgilisi Furkan Çalıkoğlu arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı.

Tartışmanın büyüdüğünü gören restoran çalışanları kavgaya müdahale etti.

Furkan Çalıkoğlu ise kendilerini ayırmaya çalışan çalışanlara bıçak ile saldırarak 5 kişiyi yaraladı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Ayşegül Çınar gözaltına alındı VİDEO

POLİSLERE DE BIÇAKLA SALDIRDI

Polis ekipleri restorana girerek kavgayı ayırmaya çalışsa da saldırganlığından vazgeçmeyen ve direnen Furkan Çalıkoğlu bu defa elindeki bıçak ile polislere saldırdı.Yaşanan arbede sonucu 7 polis memuru bıçaklı saldırı sonrası yaralandı.

SEVGİLİLER GÖZALTINA ALINDI

Restoranda polis ekiplerinin müdahalesi sonrası olay yerine sevk edilen özel harekat polisleri bıçaklı saldırgan Furkan Çalıkoğlu’nu mekana girerek etkisiz hale getirdi.

Olay sonrası gözaltına alınan ünlü oyuncu Ayşegül Çınar ve sevgilisi Furkan Çalıkoğlu ifadeleri alınmak üzere Karaköy Polis Merkezi’ne götürüldü.

Oyuncu Ayşegül Çınar ve sevgilisi Furkan Çalıkoğlu'nun mekanda çıkardığı olayın detayları ortaya çıktı.

Ayşegül Çınar adliyeye sevk edildi

"BEN SANATÇIYIM, HARİTADAN YER BEĞENİN"

Ayşegül Çınar'ın polislere, “Siz benim erkek arkadaşımı gözaltına alamazsınız. Ben sanatçıyım. Haritadan yer belirleyin. Gazetecileri çağıracağım buraya hepinizi rezil edeceğim. Ankara'daki rütbeli bağlantılarımı arayacağım. Sizi tek tek vurdurtacağım" dediği öğrenildi.

Ayşegül Çınar adliyeye sevk edildi

POLİSE KAFA ATTI

Gözaltına alınan Ayşegül Çınar ve Furkan Çalıkoğlu, doktor raporu alınmak üzere hastaneye götürüldüğü sırada iddiaya göre Ayşegül Çınar polis aracı içerisinde polis memuruna kafa attığı öğrenildi. Bıçak ve aldıkları darbeyle hafif şekilde yaralanan 5'i polis 9 kişi ise ayakta tedavileri yapıldı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Öte yandan Ayşegül Çınar ve eski sevgilisi Furkan Çalıkoğlu'nun adliyeye sevk edildiği öğrenildi.

Ayşegül Çınar adliyeye sevk edildi

SOSYAL MEDYA HESABINDAN AÇIKLAMA YAPTI

Sosyal medya hesabından olaya ilişkin açıklama yapan Çınar, şu ifadeleri kullandı:

"FURKAN'IN ÜZERİNE SALDIRDILAR"

“Bütün gündemde ben ve erkek arkadaşım var. Az önce yazılanları okudum, her şeyin farkındayım. Yalnız bilmediğiniz şeyler var. Biz dün mekanda yemeğe çıktık. Mekanda görevliler tarafından rahatsız edildik. Daha sonra masamız değiştirildi. Masamıza tanımadığımız bir beyefendi geldi ve Furkan’ın kafasına bir anda şişe parçaladı. Buna rağmen Furkan çok sert bir tepki vermedi, kalktı kendini savunmaya çalıştı. Bu esnada orada çalışan bütün görevliler Furkan’ın üzerine saldırdılar.

"POLİSE ZARAR VERECEK İNSANLAR DEĞİLİZ"

Yaklaşık 10-13 kişi, aynı şekilde bana da, kamera görüntüleri de var. Daha sonra polis geldi, polis geldiğinde her şey birbirine girmişti. Bana ve Furkan’a saldırı olmuştu, yaralanmalar olmuştu. Yani yok silahla saldırmalar, bıçakla yaralamalar bunlar söz konusu bile değil. Saldırı esnasında polisler bizi ayırmaya çalışırken, bazısının eli çizildi, bazısının kolu çizildi. Benimde Furkan’ın zaten bununla alakalı işlem başlatacağız. Devlet memuruna ve özellikle polise zarar verecek insanlar değiliz”

"BİZE KUMPAS KURDULAR"

Dünkü olayda bizzat geldiler, adamlar sıkıntı çıkardılar. Furkan, tatlı bir dille konuştu, konuşup halletti. Onlar, halletmiş gibi yaptı, daha sonra resmen kumpas kurmuşlar orada bizi beklettiler daha sonra gelip kafasında şişe kırıyorlar. Akıl alır gibi değil. Bir de üzerine nasıl oluyorsa saniyeler içinde polis geliyor. Mekancıların yaptığı bir kumpas olduğunu adım gibi eminim. Çünkü düşünsenize oturduğunuz yerde niye gelip size iyi davranan insanlar biranda kafanızda şişe patlatsın. Herkes mekanda, ful mekan. Ben şöyle düşünüyorum. Belki de orada çalışan birisi beni dizide görüyor bir şey oluyor Furkan'a gıcık oluyor, o şekilde belki saldırı planlıyor. Mutlaka bunda bir şey var."

Ayşegül Çınar adliyeye sevk edildi