Cem Boyner'in kızı böyle evlendi - Foto Video

Cem Boyner'in kızı böyle evlendi - Foto Video

Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin'in kıydığı nikahtan bir hafta önce koyda hazırlıklar başladı. Tarihten izler taşıyan sütunlarında olduğu koyda bir hafta öncesinde koyda temizlik, ışıklandırma ve masa düzeni kuruldu. Badavut Yarımadasında bulunan ve Kürşat Ailesi'nin sahibi olduğu gözlerden uzak bir koyda yapılan nikah törenine iş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri özel yatlarıyla birlikte katıldı. Nikah törenine katıan ünlü isimler teknelerini ise koyun hemen karşısında bulunan adaya demirledi.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN..

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN..

GELİNLİKLE TEKNEDE

Emine Boyner ve Ali Kürşat çifti Cem Boyner'in özel yatından küçük bir tekneye binerek, nikahın yapılacağı koya geldi. Teknede sürekli bi,rbirlerine sarılan Boyner ve Kürşat çiftini koyun iskjelesinde çfitin aileleri ve yakın dostları karşıladı. İkilinin iskeleden koya adım atmasıyla beraber ailesi ve yakın dostları uzun süre genç çifti alkışladı.

SOSYETE EVİNİ AÇTI

Cem Boyner küçük kızı Emine Boyner'in düğününe katılacak olan misafirler için Ayvalık'ta üç tane otel kapattı. Ayrıca Koç Ailesi, Komili Ailesi ve Sabancı Ailesi düğün için gelecek misafirlere de evinin kapılarını açtı. Dün akşam koyda yapılan ve sosyetenin ünlü isimlerinin katıldığı nikah törenin ardından çift bugün ise Kürşat Ailesi'nin Cunda Adası'ndaki evinde düğün eğlencesi gerçekleştirecek.

Çiftin nikahının kıyılmasının hemen ardından Koç'un, Boyner'in de teknesinin yanı sıra koyda bulunan tün misafirlere ait olan tekneler yaklaşık bir dakika süreyle siren çalarak yeni evli çifti selamladı. Cem Boyner eski eşi Bilgün Sazak ve eşi Ümit Bpyner'le birlikte tüm misafilerini iskelede karşıladı.

Ht Magazin