Demet Akalın kızı Hira'nın hastalığı hakkında konuştu

demet akalın

Popçu Demet Akalın, vücudunda iyi huylu tümöre rastlanan 1 yaşındaki kızı Hira'nın sağlık durumuyla ilgili Kanaltürk'teki 2. Sayfa programında şunları anlattı:

"ÇOK ZOR GÜNLER GEÇİRDİK"

"Kızımdaki tümörün adı hemanjiom. İyi huylu tümör. Beyaz tenli bebeklerin yüzde 80'inde oluyormuş. Normalde küçücüktü ama büyümeye başladı.

Çok özel bir bölgede olduğu için çiş ve kakayla sulandı, cıvık yara oldu. Ağlama krizleri oluyordu, çok zor günler geçirdik. Neyse ilacı bulundu, şu anda tehlikeli bir durum yok.

Demet Akalın kızı Hira'nın hastalığı hakkında konuştu

"GÜLERKEN İÇİM KAN AĞLIYORDU"

Bebeğimin doktoru Adana'da. Kanser hastanesinin başında Bülent Bey. Hira'nın kullandığı ilaç da kanserli hastalarda uygulanırken yan etkisi olduğu fark ediliyor. O yan etki de bizim işimize yaradı. Tabii bebeğim çok ufak olduğu için üç gün hastanede kaldık. Adana'ya gittik. Aslında gülerken eğlenirken içim kan ağlıyordu. Ama şimdi iyiyiz."

"ALLAH İŞTE SANA BÖYLE BİR DERT VERDİ"

Demet Akalın bu süreçte bir müzisyen arkadaşıyla yollarını ayırdığını da açıkladı: "Müzisyen arkadaşım bana 'Allah işte' dedi. Mesaj atarak 'Allah işte sana böyle bir dert verdi, dedi. O benim çok moralimi bozdu. Kendisiyle artık çalışmıyorum. O zaman da dostu düşmanı anlıyorsun, aman benden uzak dursunlar. "

Demet Akalın kızı Hira'nın hastalığı hakkında konuştu