Ebru Yaşar İstanbul’da sevenleriyle buluştu:
ensonhaber.com

Ünlü sanatçı Ebru Yaşar, Maslak 1453 Yeni Gazino'da hayranlarıyla bir araya geldi.

Sahne performansı ve zerafetiyle tam not alan sanatçı, unutulmaz bir müzik akşamı yaşattı.

"Antidepresan gerçek sahibi buldu"

Son dönemde çoğalarak devam eden ‘Antidepresan’ furyasını soran muhabirlere yanıt veren Ebru Yaşar, şu ifadeleri kullandı:

“Artık bir salsak mı arkadaşlar. Ama Nihat’ın yorumunun üzerine artık ne desek boş. Bence Antidepresan gerçek sahibini buldu, aranan kan bulundu. Artık hiç çabalamayalım. Şarkıyı verelim lütfen, sevgili Mert ve Mabel şarkıyı gerçek sahibine teslim etsin. Bunun üzerine ne desek boş”

"Böyle güzel şarkılara ihtiyacımız var"

Kendi şarkılarını farklı şekilde yorumlayanlara karşı bir tepkisinin olmadığını belirten Yaşar, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Hiç kızdırmaz. Antidepresan da olduğu gibi bir şarkı 9/8’liğe roman havasına bağlıyorsa tamamdır. Böyle güzel şarkılara ve güzel enerjilere ihtiyacımız var”

"Antidepresan'ın özünde bir arabesk yorumu var"

Geçmiş dönemde yaptığı bir söyleşide “Herkes Arabesk’e dönecek” öngörüsünün gerçekleştiği hatırlatılan Yaşar, "Tabiki çünkü gerçek olan bu… Türk müziğinin bir parçası. Türküler, Türk Sanat Müziği, Arabesk, Pop bizim toprağımızın şarkıları bunlar. Hepsini çok seviyoruz. Harmanlanınca çok güzel oluyor. Aslında bu Antidepresan'ın özünde de bir arabesk yorumu var. Önemli olan şarkılar çıksın yeni güzel şeyler üretilsin yapılsın. Hep beraber söyleyelim. Sahnelerde söyleyelim. Böyle geyik muhabbetini yapalım. Önemli olan şarkıların tamamen halka ulaşması” dedi.

14 Şubat'ta İstanbul Yeni Gazino'da

14 Şubat Sevgililer Günü’nde ikiz çocuklarının da doğum günü olması nedeni kendi için çok özel bir gün olduğundan bahseden Yaşar, “14 Şubat’ta İstanbul Yeni Gazino’da, 11 Şubat'ta ise Kıbrıs'ta sahne alacağız. Orada ikizlere sürpriz bir doğum günü planımız olacak” dedi.

Öte yandan, Türk televizyonlarının fenomen dizisi Yalı Çapkını'nın sıkı bir takipçisi olan Ebru Yaşar dizi hakkında "Dizinin ilk başladığı günden beri benim favori dizimdi. Etrafımda daha izlemeyenler vardı. Herkese izleyin dedim. Şimdi hepsi bağımlısı oldular. Bugün cuma ben izleyemiyorum eve dönünce yada sabah tekrarını izleyeceğim" dedi.

Ebru Yaşar Kimdir?

8 Ağustos 1978 tarihinde Ankara‘da doğmuştur.

Aslen Ağrı-Eleşkirtlidir. Abisi vardır. Babası polis, annesi maliyede memur idi. İlkokul birinci sınıfa kadar Ankara‘da okuduktan sonra babasının tayin olduğu Tokat‘ta okuluna devam etti. Ardından İstanbul tayini ile ortaokulu İstanbul’da okumuştur. Liseyi ise tayin oldukları Bitlis‘de okudu. Ardından Adapazarı tayini geldi.

Adapazarı‘ndayken İstanbul Teknik Üniversitesi konservatuar sınavlarına girdi ve kazandı. Türk Müziği bölümünde okuyarak mezun oldu.

Ebru Yaşar ismi insanların kulağına ve hafızasına ilk olarak İbrahim Tatlıses‘in desteği ile çıkardığı “Seni Anan Benim İçin Doğurmuş” adlı şarkısı yer etmiştir. Ancak bununla birlikte ilk albümü olan “Bu Sahilde” adlı albümü İbrahim Tatlıses ile tanışmasından yaklaşık 4 yıl önce 1995 yılında Burhan Çaçan‘ın müzik şirketinden piyasaya çıkmıştır.