Erol Köse'den çok konuşulacak açıklamalar

Erol Köse'den çok konuşulacak açıklamalar

Prodüktör Erol Köse Hürriyet'e verdiği röportajda olay yaratacak açıklamalarda bulundu. Peşi sıra bombalar patlatan Köse'ye, ünlülerin ne tepki vereceği ise şimdiden merak konusu. Dr. Erol Köse elinde kan dolu bir şırıngayla karşıladığı muhabire birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.

BÜYÜCÜ HÜLYA

- Sadettin Saran Hülya Avşar'dan sizce neden ayrıldı? Çünkü bir gün Sadettin Saran'a ait, Hülya Avşar'ın bile bilmediği güvenlik kameralarında bazı görüntülerin ortaya çıktığını duydum. İddiaya göre Hülya Avşar her yere büyü yerleştiriyormuş. Bu da güvenlik kameralarında görülüyor.

- Hülya Avşar artık öldü. Hangi şarkısını hatırlıyorsunuz. “Sen benim canım, sen kara sevdalım”... 12 yıl öncesinin şarkısı! Şimdi yine albüm yapıyor. Yenilen güreşçi yenilmeye doymaz hesabı. Olmuyor. Son filmi ‘72. Koğuş'un gişesi yok. Dizisi yok. Şimdi yeni büyüyen bir çocuğa Hülya Avşar'ın mesleğini sorun ‘jüri' diyecektir.

ASENA'YA KESİLEN 7 DEVE

- İbrahim Tatlıses, “Asena'dan sıkıldım. Ben bundan nasıl kurtulacağım” dedi. Ama yollanmak istenen kadın birden bunu yolladı. Asena İbrahim'e “Bu hareme dahil olmak istemiyorum” dedi. İbrahim salya sümük ağlamaya başladı. Kaybetmeyi yediremedi. Albüm yapıyorduk. Koskoca albüme ‘Kız Aso' diye bir şarkı koyduk. Bodrum'da kulüp açıldı. Adı Aso. Asena da bir oryantal hanımefendicik. İbrahim, Asena'ya büyü yaptıklarını düşündü. Bülent Ersoy'un falcıları arandı. Falcı, “yedi deve keseceksiniz” dedi. Bu develer bulunup Asena için kesildi.

- Hülya Avşar'ın Tanju ile yaşadığı dönem var. “Hülya, Tanju'nun metresiydi” dedim. Dava açıldı. Beraat ettim. Neden? Kararda “Metres hakaret değil, hukuki terimdir. Evli adamla olana metres denir” diyor. Bunlar zaten biliniyor. Yeniden dillendirmemin sebebi yeni jenerasyonda bilinmemesi.

- Tarkan'a kadar ceketli, arabesk kökenli türkücü akımı vardı.Sonra Tarkan çıktı. Gömleğini açtı, göğsünü gösterdi. Klibinde öpüştü. Devrim o gündü. İbrahim Tatlıses yerine Tarkan taklitleri başladı. Çünkü artık star oydu. Ülkede cinsel devrim yaşandı. Tatlıses'in tacı Tarkan tarafından alındı.

- Acun Ilıcalı, Televole zamanında Hülya Avşar'dan sorumlu muhabirdi. Şimdi onun vefasını ödüyor. Medyatik kalma eğilimini alkışlarım ama sanatçı olarak kayda değer olmak başka bir şey.

TATLISES SEZEN'DEN TOKAT YEDİ

- İbrahim Tatlıses, “Sezen Aksu'yu Beşiktaş'a inen yokuşta öpmeye kalktığını ve bir tokat yediğini” söyledi. Onun dışında bütün bekâr kadınlar zan altındadır. İddialar var. Onlara inanırım.

- Ricky Martin çıkıp “ben gay'im” diyor. Bizde de Fikret Hakan ile Halil Ergün'ün gay, Bedia Akartürk ile Selda Bağcan'ın lezbiyen olduğu iddiaları var. Camiada, medyada herkes bunu bilir ama zikretmez. Ama şahit olmadım. Nasıl şahit olayım canım! Yanlarında mı duracağım?

HADİSE HAMSİ GİBİ OLDU

- Hadise bana ah etti! Spor yaparken dizimi incittim. Onun verdiği kiloları ben aldım. Altın Kelebek Ödül Töreni'nde Hadise dans şov yaptı. Baktım Hadise obez! Hormon bozukluğu mu var? diye kuşkuya da düştüm. Bunları da dile getirdim. Sonra kameralar Hadise'ye tutuldu: “Erol Köse, kim ben öyle birini tanımıyorum” diye açıklama yaptı. Ardından şaka yaptığını söyledi. Ben de ona şaka yapmaya karar verdim. Bir albüm tanıtımına üzerimde, sumo güreşçisi şeklinde Hadise resmi olan bir tişörtle gittim. Sonra kilo verdi ama meğer onun tadı balık eti olmasındaymış. Şimdi çinakop, hamsi gibi oldu.

- Ajda Pekkan'ın bir boşanmaya sebebiyet verdiğine inanıyorum. KVK'nın Genel Müdürü Bülent Çavuşoğlu ile birlikteydi. Şahidim. Sonra Bülent Bey boşandı ve ilişkileri bitti. Sanırım aşk yasakken bir anlamı oluyor.

CEM YILMAZ KISKANÇ

- Cem Yılmaz kıskançtı. Şafak Sezer'in ‘G.O.R.A' filminde oynaması için ecel terleri döktüm. “Olmaz şımarır” dedi. Bir de o filmde Zeki Alasya ile Metin Akpınar da konuk oyuncu olsunlar istedim. İkisiyle konuştum ama Cem Yılmaz “Yeşilçam edebiyatına düşer, olmaz. Bizden rol çalarlar” dedi. Bir de Tarkan ve Cem Yılmaz projemiz vardı o zamanlar. Tarkan kabul etti. Yalnız Cem onu da kabul etmedi. Filmin sonuna doğru Uzan olayları yaşandı. Sonra TMSF filme el koydu.

- Hande Yener değerli bir ses. Çok yatırım yaptım. Bir gün elektronik müzik yapmak istediğini söyledi. Helal olsun, başarıdan vazgeçti ve istediğini yaptı. Ama bir faturası var: Bakın her yerde ‘Hasta' değil ‘Türkan' çalınıyor. Eğer Hande elektronik müzik yapmasaydı bugün Demet Akalın olmazdı. Sonra yine U dönüşü yaşadı ama son pişmanlık fayda etmiyor.