Esra Ceyhan: Meltem rolü bana teklif edilmişti

Esra Ceyhan'ın Çocuklar Duymasın'da Meltem rolünün kendisine teklif edildiği sözlerine Birol Güven'den yanıt geldi.

Esra Ceyhan: Meltem rolü bana teklif edilmişti

Esra Ceyhan Çocuklar Duymasın'da Meltem karakterinin ilk önce kendisine teklif ediliğini, ancak aile yapısına uymadığı için reddettiğini söyledi. Esra Ceyhan'ın bu sözleri "Çocuklar Duymasın büyük bir felaketin eşiğinden dönmüş" şeklinde yorumlara neden oldu. Ceyhan'ın Meltem rolüyle ilgili sözlerine dizinin senaristi Birol Güven'den yanıt geldi. Güven “O zaman ki şartlarımızla diziyi mütevazı bir bütçe ile yapıyorduk. Kendisi istemedi” şeklinde konuştu.

Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı'nın başrolünü paylaştığı Çocuklar Duymasın adlı dizisinin yapımcısı Birol Güven, Esra Ceyhan'a sert çıktı. Ünlü yapımcı, Ceyhan'ın “Çocuklar Duymasın'daki Pınar Altuğ'un rolü ilk bana geldi. Ama ben aile yapımıza uygun olmadığı için rolü kabul etmedim” çıkışına şu sözlerle yanıt verdi:

"PROJEYİ ANLAYAMAMIŞ"

“Doğru o dönem ilk teklifi kendisine yaptık. O bence projeyi tam anlayamamış. Benim hatırladığım kendisinin bütçeyle ilgili bir sorunu vardı. Çünkü bizler o zaman ki şartlarıyla mütevazı bir bütçe ile diziyi yapacaktık. O dönemde herkes az para almıştı”

Çocuklar Duymasın dizisinin bu kadar tutacağına kendisinin de tahmin etmediğini itiraf eden Güven, “Bizde işe küçük bir iş olarak başladık. Böyle olacağını bilmiyorduk. Kalbimizden gelen bir şeyi yaptık. Dizi kartopu gibi büyüyüp çığ oldu. Hedefimiz çığ değil, kartopuydu.” dedi. Yapımcı Birol Güven, “Çocuklar Duymasın”da Pınar Altuğ'un çok iyi rol yaptığını söyledi. Güven “Pınar o rolü çok mükemmel oynadı. Ona da çok yakıştı” dedi.