Günfer Günaydın'a biber gazı çiçeği

Tiyatronun duayeni Erol Günaydın'ın küçük kızı Günfer Günaydın, hayatını Nuri Demirkaya'yla birleştirdi.

Günfer Günaydın'a biber gazı çiçeği

Hayata gözlerini yuman usta Tiyatrocu Erol Günaydın'ın kızı Günfer'e ilk hediyesi, Ferhan Şensoy'dan geldi: Biber gazı kapsülüne dikilmiş çiçek... Maçka Küçükçiftlik Park'taki nikah töreninde çiftin şahitliğini Ferhan Şensoy, Haldun Dormen ve Göksel Kortay yaptı.

GELİNE BİBER GAZI ÇİÇEĞİ

Törenin ardından evlilik cüzdanını alan Günfer Günaydın'a ilk hediyeyi Şensoy verdi. Şensoy'un hediyesi manidardı. Usta tiyatrocu, geline biber gazının boş kapsülüne dikilmiş bir çiçek armağan etti.

ESKİ KARI-KOCA UZUN UZUN SOHBET ETTİ

Nikahın bir diğer önemli noktası da uzun süredir bir araya gelmeyen Derya Baykal'la Ferhan Şensoy'u buluşturmasıydı. Eski karı-koca, şarap eşliğinde uzun uzun sohbet etti.