Helin Avşar'ın "Kırmızı" temasıyla hazırladığı, 30 elbiseden oluşan koleksiyonunun satışından elde edilen 1 milyon 450 bin lira Türk Kızılayı'na bağışlandı.
"ÇOK ÖZENDİM"
Helin Avşar da böyle bir projede yer aldığı için hem heyecanlı hem de sevinçli olduğunu belirterek, "Ailem, arkadaşlarım, tanıdık, tanımadık herkes burada. Benim ilk defilem. Bir de güzel bir yarar için yapıyorum bunu, Türk Kızılayı için inşallah hepiniz beğeneceksiniz kıyafetlerimi. Çünkü çok özendim" dedi.
"GELİR TÜRK KIZILAY'INA GİDECEK"
Yapılan bağışlarla ihtiyaç sahibi halka ellerinden geldiğince destek olunacağına işaret eden Avşar, "Böyle bir şeye vesile olmak da benim için çok önemli. Bu gurur duyucu bir şey. Ben elbiselerimi çok güzel yaptığıma inanıyorum. İnşallah sizlerin de beğenisiyle güzel bir gece geçireceğiz. Tüm kalan yarar da Türk Kızılayı'na gidecek. Defilede 30 elbise var. Elbiselerin geneli kırmızı, beyaz renkte. Türk Kızılayı'nın renklerini baz aldım" diye konuştu.