Hülya her sevgilisine büyü yapar Ayşe Arman sekreterdi

Erol Köse, sosya paylaşım sitesi twitter'dan ünlüleri bombalamaya devam ediyor!

Hülya her sevgilisine büyü yapar Ayşe Arman sekreterdi

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da her dediği olay olan ünlü müzik adamı Hürriyet gazetesi yazarı Ayşe Arman hakkında öyle bir iddia da bulundu ki..

Erol Köse, Ayşe Arman hakkında: " Ayşe Arman'ın, Ertuğrul Özkök'ün eski sekreteri olduğunu, gazeteci falan olmadığını her nasılsa sıçrama yaptığını bilmeyen var mı?" açıklamalarında bulundu. Erol Köse daha sonra bir düzeltme yaparak:" Ayşe Arman önce porno dergicisi, merhum Ercan Arıklı'nın sekreteriydi, Ertuğrul ondan devraldı." sözleriyle takipçilerini birkez daha şok etti.

HARRY POTTER HÜLYA

Erol Köse, Avşar için şunları yazdı: "Sadettin Saran'ın hizmetçileri evde Avşar'ın yaptırdığı büyü çaputlarını bulur, kameralar Hülya'yı büyüleri koyarken gösterir. Saran'ın kendine bağlanması için yapılan büyü, Hülya'nın sonu olur ve kapı önüne konur. Hülya, Saran'ın kapısında yatıp annesinin vefatını duygu sömürüsü de yapmış. Sonra da büyü. Harry Potter Hülya."

Hülya Avşar fotoğrafları için tıklayın

ŞOK İDDİALAR!

Köse, Hülya Avşar'ın Sadettin Saran'a yaptırdığı büyüyü anlatırken; "Hülya, o dönem evli olan Tanju Çolak ilişkisinde de ona büyü yaptırmıştı" iddiasında bulundu.

Ayşe Arman fotoğrafları için tıklayın

ŞİMDİLİK SESSİZ KALDI

Sivri diliyle tanınan Hülya Avşar'ın kendisini hedef alan Erol Köse'ye nasıl bir yanıt vereceği şimdiden merak konusu oldu.