İstanbul sosyetesi Mikonos'a akın etti

Ekonomik krizle boğuşan Yunanistan'a Türkler akın etti. Türkler'in de en çok gittiği tatil yerlerinden biri haline gelen Mikonos'un en gözde mekanları arasında yer alan Nammos, Scorpios, Interni ve Moni'yi Türkler, tıka basa doldurdu.

Sabah'ta yer alan habere göre, Hakan Sabancı, Serdar Bilgili, Ünal Aysal ve Emir Sarıgül, Yunanistan'ın çılgın ve pahalı partilerinde doyasıya eğleniyor.

İstanbul sosyetesi Mikonos'a akın etti

YUNANİSTAN'I TÜRK SOSYETESİ KURTARACAK

Yunanistan'ın en ünlü şarkıcılarından biri olan Antonis Remos'un geçtiğimiz cuma günü Nammos'taki konserinde, ön masalardaki Türk hakimiyeti dikkat çekiciydi.

AYSAL 40 BİN EURO HESAP ÖDEDİ

Mikonos'un pahalı eğlence mekanı Nammos'ta cuma gecesi Yunanistan'ın ünlü sanatçısı Antonis Remos sahneye çıktı. Ön masaların 5 bin Euro'dan rezerve edildiği mekanda Türkler ağırlıktaydı.

SARIGÜL'ÜN GELİNİ DE ORADAYDI

En ön masalarda, işadamları Serdar Bilgili, Ünal Aysal ve eşi Fani Aysal ile Emir Sarıgül ve eşi Fatoş Sarıgül vardı. Ön masalar ortalama 30-40 bin Euro hesap ödedi.

TANESİ 100 EURO'DAN 40 ŞAMPANYA PATLATTILAR

Hacı Sabancı'nın kardeşi Hakan Sabancı, arkadaşlarıyla Mikonos'un gözde mekanı Nammos'taydı. Osman Poroy'un doğum günü kutlamasında içki su gibi aktı. Çılgınca dans edip eğlenen grup, gecede 40'a yakın şampanya patlattı. Ekip, tanesi 100 Euro olan şampanyalar için 12 bin 160 lira ödedi.