İzzet Yıldızhan, tayt tartışmasına girdi
ensonhaber.com

Geçtiğimiz hafta bir giyim firmasının Sonbahar Kış 22-23 koleksiyonunun defilesine katılan ünlü şarkıcı Nükhet Duru, yaptığı açıklamayla sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

Basın mensuplarıyla konuşarak kadınların tayt giymelerinden rahatsız olduğunu söyleyen Nükhet Duru, dikkat çeken şu açıklamaya imza atmıştı:

"Tayta 'dur' deyin."

"Herkes sevdiğini, istediğini giyebilir ama ne olur bu tayt olayına bir 'dur' deyin artık. Hiç sevmiyorum. Tunikle giyilirse tamam ama öbür türlü çorapla sokakta dolaşan bir sürü hanımefendi görüyoruz. Bu hoş bir görüntü değil. Sevmiyorum, bu anlamda fikrimi saklayacak değilim. Görsellik devreye girince, yurt dışından gelen modayı çok yanlış uyguluyor insanımız."

İzzet Yıldızhan, tayt tartışmasına girdi

Türkücü İzzet Yıldızhan, Kırbırs'ta bir otelde sahne aldı. Nükhet Duru’nun tayt açıklaması hakkında da konuşan İzzet Yıldızhan, şu ifadeleri kullandı:

"Geriden geliyor"

"Nükhet haklı ama biraz geriden geliyor sanırım. Ben bu sözleri aylar önce söyledim. İlk önce insanlar beni eleştirse de daha sonra haklı bularak özür de dilediler. Ben de, Nükhet de düşüncelerimizi söyledik ve burasının Türkiye olduğunu belirttik."

İzzet Yıldızhan, tayt tartışmasına girdi

"Hedefim var"

9 çocuk babası olan İzzet Yıldızhan’a bir araştırma şirketinin yapmış olduğu araştırmada, Türkiye nüfusunda yaş ortalamasının her geçen yıl arttığı sonucu çıktığı hatırlatıldı. Ünlü şarkıcı, verdiği yanıtla 10 çocuk sahibi dünyaca ünlü yıldız Eddie Murphy’ye meydan okudu: “Türkiye’nin yaş ortalamasını düşürmek için çocuk yapmaya devam edeceğim. Bir aktör var Eddie Murphy diye, 10 çocuğu varmış. Eddie Murphy sen kimsin ya! Anlaşılan o ki bu rekora yine benim sahip olmam gerekiyor. 9 çocuğum var, ilk hedefim bu sayıyı 12’ye çıkarmak.”

İzzet Yıldızhan, tayt tartışmasına girdi