Keremcem: Sekse kadın gözüyle bakabiliyorum

Pop dünyasına genç kızların romantik prensi olarak girdi. Kravatı ve takım elbiseleriyle adının yanına ‘beyefendi’ sıfatını iliştirdi. Müziğin yanı sıra oyunculuk da yapmaya başladı. Oyuncu Seda Güven’le ani bir evlilik yaptı. Kısa süre sonra da boşandı. Ve rol arkadaşı Ezgi Asaroğlu’yla yeni bir aşka yelken açtı. Tüm bunlar yaşanırken hep susmayı tercih etti. Sessizliğini bozan Keremcem, Hürriyet gazetesine verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu.

Keremcem: Sekse kadın gözüyle bakabiliyorum

İşte Keremcem röportajından öne çıkan başlıklar...

- Herkesin merak ettiği boşanma hikâyenizle başlayalım. Seda Güven’le apar topar Paris’te evlendiniz. Aşk cümleleriniz manşetleri süsledi. Dokuz ay sonra da ayrılık haberiniz geldi.

Keremcem'in sevgilisi Ezgi Asaroğlu

Keremcem'in eski eşi  Seda Güven

Aslında bizim ilişkimiz sanıldığı gibi apar topar başlamamıştı. Ama evlenmemiz ve boşanmamız basın için sürpriz oldu. Neyse, günün sonunda bana “30’lu yaşlarda evlenip boşanmış bir adam olacaksın” deseler “Yok canım” der, inanmazdım. Ama oldu.

"EZGİ'YLOLAN ARKADAŞLIĞIM SEVGİLİLİĞE DÖNÜŞTÜ"

- Evlendiğinizde, ‘O Hayat Benim’ dizisinde Ezgi Asaroğlu’yla birlikte oynuyordunuz zaten... Boşandınız ve Ezgi Hanım’la birlikte oldunuz. Eşinizi Ezgi Asaroğlu ile aldattığınız söylentileri doğru mu?

Öyle mi görünüyor bilmiyorum ama bu ithamlar böyle kolay yapılmamalı. Bizim Ezgi’yle ilişkimiz, boşanmadan sonra başladı. Biriyle birlikteyken hayatımda başka biri olması mümkün değil. Beni biraz tanıyan herkes bunu çok iyi bilir.

Keremcem: Sekse kadın gözüyle bakabiliyorum

Ezgi’yle iki iyi arkadaştık. Sonra bu arkadaşlık sevgililiğe dönüştü. O derin bir kadın. Yetişme tarzı, hayata, olaylara bakışı ve bana yaklaşımında o derinliği hissediyorum.

"BEN SEKSE KADIN GÖZÜYLE BAKABİLİYORUM"

Peki seks, hayatınızın neresinde duruyor?

Tabii önemli ama hayatımın merkezinde de durmuyor. Bence seks amaçlanacak bir şey değil. Ama erkekler biraz bu kavrama öyle yaklaşıyor. Daha mekanik bir şey gibi... Ben sekse kadın gözüyle bakabiliyorum.

KEREMCEM VE YENİ SEVGİLİSİ EZGİ ASAROĞLU

Keremcem: Sekse kadın gözüyle bakabiliyorum

KEREMCEM VE ESKİ EŞİ SEDA GÜVEN

Keremcem: Sekse kadın gözüyle bakabiliyorum