Özcan Deniz yeniden setlere dönüyor

Özcan Deniz yeniden setlere dönüyor

Gaziantep Sanko alışveriş merkezindeki sinemada ki 'Evim Sensin' filminin galası için Gaziantep'e gelen ilk olarak hayranları ile buluştu. Daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü sanatçı ve yönetmen Özcan Deniz, Anadolu gezisinin devam edeceğini belirterek, "Anadolu turumuzda bulunun Gaziantep'te olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Aynı zamanda da Gaziantep'i özlemiştik çünkü burayı çok seviyoruz" dedi.

Filmin başarası ile ilgili sorulan bir soruya sanatçı ve yönetmen Özcan Deniz, "Hollywood'un filmleriyle yarışıyor. Onun dışın da çok güzel yerli filmlerle de birlikte gösterimde ve hepsinin içinde capcanlı duruyor. Filmimiz şuanda ilk haftaki gibi gişe sayısı çok iyi. Filmin yolu hala açık. Zirvesini yaptı ama hala azalmış değil o yüzden iki ay daha filmimiz gösterimde olacak" dedi.

'HAZİRAN DA SETE ÇIKACAĞIZ'

Yeni bir yapımın olup olmayacağı sorusu üzerine sanatçı Özcan Deniz, "Var ama onları şuan açıklamak çok erken. Hazirana inşallah sete çıkacağız" diye konuştu.

Sorulan bir soru üzerine filmin isminin nereden geldiğini de açıklayan sanatçı ve yönetmen Özcan Deniz, "Filmin senaryosunu yazarken içinde çıktı. Çevirisini yaparken filmin bir sahnesinde izlemişseniz veya izleyenler bilir. Evim sensin sözü var ve bu 'seni seviyorum'a eş değer. Bunun üzerine evim sensin hoşuma gitti. Çünkü insanlar kendilerini sevdiklerinin yanında ait hissederler. Eğer bulunduğunuz şehirde, yaşadığınız yerde sevdikleriniz eşiniz dostunuz yoksa çok fazla oraya ait hissetmezsiniz kendinizi. Eviniz eşinizin dostunuzun sevdiklerinizin olduğu yerdir. Biraz orada yola çıkarak filmin ismini belirledik" şeklinde konuştu.

Ünlü sanatçı ve yönetmen Özcan Deniz, daha sonra hayranları ile kısa süre sohbet etti. Kendisine ulaşmayı başaran bir minik hayranını da kucağına alan Deniz yakın ilgi gösterdi.