Özlem Tekin muhtar azası adayı oldu

ÖZLEM TEKİN

Uzun süredir ilçede yaşayan sanatçı Özlem Tekin, 6 Mart'ta Bodrum'da yapılacak muhtarlık seçimlerinde, Gündoğan Küçükbük Mahallesi'nde muhtar adayı Ali Akbulut'un listesine girdi.

Muhtar adayı ve diğer aza adaylarıyla çalışmalarını sürdüren Tekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bodrum'u çok sevdiğini, kendisine azalık teklifi geldiğinde hemen kabul ettiğini söyledi. Bölgede özellikle hayvanlara yönelik çalışmalar yapacağını anlatan Tekin, şunları söyledi:

"KEDİ VE KÖPEKLERİN BAKIMINI YAPACAĞIM"

"Çevre düzenlenmesi ve tadilat çalışmalarının toparlanması konularıyla ilgileneceğim. Yazlıkçıları rahatsız etmeyecek bir şekilde köpek ve kedileri başka bir yere taşıyacağım. İnşallah muhtarımız bana bir yer ayırıyor ve onlara sahip çıkacağız. Kedi ve köpeklerin bakımlarını yapacağım. Kış aylarında ise bırakacağım. İnsanların ayağının altından alıp çekeceğim. Muhtarımız sayesinde veteriner tedavilerini yaptıracağım.

Özlem Tekin muhtar azası adayı oldu VİDEO

"HAYVANLAR İÇİN HAVAİ FİŞEKLERLE MÜCADELE EDECEĞİM"

Yazlıkçıları rahatsız etmeyecek bir şekilde köpek ve kedileri başka bir yere taşıyacağım. İnşallah muhtarımız bana bir yer ayırıyor ve onlara sahip çıkacağız. Kedi ve köpeklerin bakımlarını yapacağım. Kış aylarında ise bırakacağım. İnsanların ayağının altından alıp çekeceğim. Muhtarımız sayesinde veteriner tedavilerini yaptıracağım"Özlem Tekin muhtar azası adayı oldu

MUHTAR ADAYINDAN ÖZLEM TEKİN'E TEŞEKKÜR

Muhtar adayı Ali Akbulut da Özlem Tekin'e adaylığından dolayı teşekkür ederek, muhtar seçildiği taktirde, Gündoğan Küçükbük bölgesinde güzel çalışmalar yapacaklarına işaret etti.