Reynmen, Show TV muhabirini dövdü
Detay Haber

’Ela’ şarkısıyla adından söz ettiren Reynmen (Yusuf Aktaş), kız arkadaşı olduğu söylenen Miss Turkey 2013 Güzellik yarışmasında ikinci olan Berrin Keklikler ile yakalanınca kendisini görüntüleyen habercileri tehdit etti, saldırdı.

Reynmen, Show TV muhabirini dövdü

Reynmen Show TV muhabirini dövdü ViDEO

SORUYA SİNİRLENDİ

Show TV muhabiri Akif Yaman’ın, “Nasılsınız, magazin basınına pek konuşmuyorsunuz. Biraz konuşabilir miyiz?” sorusuna aniden sinirlenen Reynmen, “İndirin o telefonları.” diye bağırmaya başladı.

Reynmen, Show TV muhabirini dövdü

DARBETTİ, TOKAT ATTI

Reynmen, daha sonra kendisini çeken Show TV kameranı Volkan Özdemir ve Uçankuş TV’nin muhabiri İsmail Şen’in elinden telefonu zorla aldı ve görüntüleri silmeye çalıştı. Hızını alamayan Reynmen, sonra Show TV muhabiri Akif Yaman’ı darbetti ve yüzüne tokat attı. Yaman'ın kaşı patladı.

Reynmen, Show TV muhabirini dövdü

ŞİDDET UYGULADI, GÜLDÜ

Darp sonrasında muhabirler olay yerinden ayrılarak karakola gidip şikâyetçi olurken, Reynmen’i ise polis ekipleri gözaltına alarak Sarıyer Polis Karakolu’na götürdü.

Reynmen, Show TV muhabirini dövdü

GÖZALTINA ALINIRKEN GÜLDÜ

Polis arabasına binerken görüntülenen Reynmen'in, gülmesi dikkatlerden kaçmadı.

KINAMA MESAJI YAYIMLANDI

Bu arada Magazin Gazetecileri Derneği (MGD), konuyla ilgili bir kınama yayımladı.

Reynmen, Show TV muhabirini dövdü

"PİŞMAN DEĞİLİM"

Bu kınama olayının hemen ardından ise Reynmen olarak tanınan Yusuf Aktaş, sosyal medyada canlı yayın yaptı ve pişman olmadığını belirterek, "Sinemadan çıktım arabaya giderken 3 telefon beni çekti. Televizyon ünlüleri gündemde kalmak için kendilerini çektirdi. Ama ben çekilmek istemiyorum. Benim kendime ait medyam var. Beni gördüğünüz zaman çekmeyin. Ben onlara saygı duyuyorum onların da bana saygı duyması gerekiyor. Ters konuşmadan 'Kapatır mısın onu?' dedim. O indirmeyince kendim indirdim. Pişman olduğumu söylemem bir şey ifade etmiyor. Ben de şikayet ettim. Kamerayı kapattıktan sonra o arkadaş celallendi. '5 saat burada bekledim tabiki çekerim' dedi. O adam benim özel alanıma girdi beni tahrik ve taciz etti. Şiddetin iyisi kötüsü yok ben bunu savunmuyorum. 3-4 arkadaş sürekli zorla beni çekmeye çalıştı. Sonra da bana diklendiler. Durduk yere kimse kimseye vurmadı. Tabiki istediğim bir şey değildi. Marifet gibi anlatmıyorum. 'Görüntüleri sil' dedim silmediler. Sizi kandırmama gerek yok o videodaki bendim. Benim böyle şeylerle gündeme gelmeme gerek yok. O an düşünemedim ama bir daha olsa düşünerek davranırım. Biz o çocukla konuştuk ve ben ona 'Hakkını helal et' dedim ve helalleştik. Sonra patronu onu aradı ve 'Şikayetçi olmazsan sabah işe gelme' dedi. Çünkü bunun bir haber değeri var." dedi.

Reynmen, Show TV muhabirini dövdü

Reynmen, Show TV muhabirini dövdü