G.Saraylı Sabri'nin eşi Yağmur Sarıoğlu geçen hafta bekarlığa veda gecesine katılmıştı. Sabri basına yansıyan fotoğraflar için eşine kızdı.
Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu'nun eşi, pilot Yağmur Sarıoğlu geçen hafta internet fenomeni Kerimcan Durmaz ile kardeşinin bekarlığa veda partisine katılmıştı.
Yağmur Sarıoğlu geçen hafta internet fenomeni Kerimcan Durmaz ile kardeşinin bekarlığa veda partisine katılmıştı. Sarıoğlu, kırmızı mini elbisesi ile 2 milyon 700 bin TL'lik otomobiline binerken frikik vermişti.

DİKKATLİ OLMASI KONUSUNDA EŞİNİ UYARDI
Sabri Sarıoğlu eşi Yağmur Sarıoğlu'nu daha dikaktli olması konusunda uyardı. Sabri Sarıoğlu yakınlarına "Eşimin pilotluk, benim futbolculuk kariyerime zarar gelsin istemem. Yağmur'a bunu söyledim, anlayışla karşıladı" dedi.
Kaynak: Ensonhaber Haber Merkezi