Serdar Ortaç'a nafaka borcundan dolayı haciz geldi
ensonhaber.com

Maddi sıkıntılar yaşayan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, önceki gün Bebek’te görüntülendi. Loughnan ile beş yıllık evliliğini 2019'da sürpriz bir şekilde tek celsede bitiren 51 yaşındaki şarkıcı, eski eşinin nafaka konusunda zorladığını söyledi.

"İNSANLAR BÖYLE"

Loughnan'ın nafaka yüzünden kendisine dava açtığı yönünde çıkan haberlerle ilgili de konuşan Serdar Ortaç, "Eskiden sorun yaratmıyordu ama demek ki coştu. Eve haciz koymuş, tabii ki ödeyeceğiz. Bende parası kalmaz! insanlar böyle... Yapacak bir şey yok." diyerek, eski eşine sitem etti.

"NAZAR"

Aşk yaşadığı meslektaşı Seçil Gür ile ayrıldıklarını söyleyen Ortaç, "Nazar değdi. Seçil Hanım'la yürümedi, olmadı. Bir anda olmadı. Şu an için hiçbir şey bilmiyorum, kısmet." ifadelerini kullandı.

"CHLOE ÖDEYEMİYORUM"

Serdar Ortaç, 1 milyon TL tazminatı 24 ay taksitle ödemeyi kabul etmişti. Ancak ödemeler aksamıştı. Loughnan, geçtiğimiz yıl yaptığı açıklamada, "Serdar 5-6 aydır nafaka ödemiyor. Bir ara beni aradı ‘Chloe, ödeyemiyorum’ diye. ‘Niye?' diye sormadım bile. İki yıl her ay ödeme yapacaktı ama canı sağ olsun." demişti.

Serdar Ortaç'a nafaka borcundan dolayı haciz geldi

Serdar Ortaç'a nafaka borcundan dolayı haciz geldi