ensonhaber.com

Türkü İbrahim Tatlıses'in kızı şarkıcı Dilan Çıtak, Nişantaşı'ndaki iş yerinin tadilatı için tuttuğu boyacıyla mahkemelik oldu.

Boyacı Seyit Ali Zehir ile anlaşan İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, memnun kalmadı.

Dilan işi beğenmedi

Boyacı, yaptığı işi bitirdikten sonra kalan ödemeyi istedi ancak karşı tarafa göre iş tam bitmedi ve hatalar vardı. Boyacı, iddiaları kabul etmedi hatta parasını alabilmek için hukuki yola başvurdu.

Kanal D Ana Haber'de yer alan habere göre, Dilan Çıtak boyacıyı hiç görmediğini, tadilatla çalışanların ilgilendiğini ve eksik iş yapıldığı için ödemenin yapılmadığını söyledi.

"Ekstra işler ile beraber 9 bin lira alacağım var"

Davacı boya ustası Seyit Ali Zehir, "Dükkanı boyadım. Dediği şekilde yaptım. Ödemeye yanaşmıyorlar. Ekstra işler ile beraber 9 bin lira alacağım var. Malzeme parası için 2 bin lira kapora gönderdiler. İşi yaptım ve teslim ettim. Duvardaki süsler vardı. Boya bittikten sonra bunları kendileri sökmüşler. Bana 2 ay sonra 'şuralar olmamış, buralar olmamış' diye bana mazeret uydurmaya başladılar. Dava açtım." dedi.

"Boyamamış"

Konuya dair konuşan ünlü şarkıcı Dilan Çıtak ise, "Boyalar alındıktan sonra dükkana bırakılmış. Boyanmadı salonumuz. Hatta ve hatta yarım bırakıldı, gitti. Boyanmamış bir salona para biçmesi çok enteresan." ifadelerine yer verdi.