Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, yaklaşık 600 kişinin doldurduğu mekanda yırtmaçlı kıyafetiyle ilgi çekti. Ünlü şarkıcı kendi bestelerinin yanı sıra, çok sevilen şarkıları da okuduğu gecede pop, arabesk ve halk müziğinin yanı sıra Türk sanat müziği eserleri de söyledi.
"AYI YAVRULARI KADAR MUTLUYUM"
Şarkı aralarında seyirciyle konuşan Yıldız Tilbe; 'Kış uykusundan bahara yeni uyanmış ayı yavruları kadar mutluyum. İçim kıpır, kıpır' dedi ve salon kahkahaya boğuldu. Yeni albümünün müjdesini de veren Tilbe; 'Albümün altyapısı bitti ama grip olduğum için henüz okumalara geçemedik. Önümüzdeki hafta inşallah okumaları da yapacağım' diye konuştu.

APARTMAN TOPUK
Yine giyim tazıyla dikkat çeken Tilbe'nin parlak topuklu ayakkabısını görenler gözlerine inanamadı. Yıldız Tilbe 18 santimlik apartman topuklu ayakkabısıyla 1.80'e çıkmıştı.