Yonca Evcimik: Cinsellik nefes almak gibi

F

53 yaşında ve 40'ıncı sanat yılını kutlayan Yonca Evcimik, Posta gazetesinden Canan Danyıldız'a verdiği röportajda özel hayatıyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

"CİNSELLİK ÇOK ÖNEMLİ"

Genç erkeklerle aşk yaşayan ünlü şarkıcı, "Cinsellik çok önemli midir, olmazsa olmaz mıdır?" şeklinde soruya "Çok önemlidir. Olmazsa olmazdır! Cinsellik olmadan ilişki belli bir yaşa kadar gitmez. Cinsellik nefes almak kadar doğal" yanıtını verdi.

Sperm bankasından çocuk sahibi olabileceğini de belirten Evcimik, "İstesem şu an bile kim tutar beni? Dünya kadar sperm bankası var, alırım bir tane yaparım. Ne var? Kimsenin ne dediğini umursamam" şeklinde konuştu.

"HİÇBİR ERKEK PARAMI YİYEMEZ"

Hep genç erkeklerle birliktesiniz. Size mi yoksa paranıza mı geldiklerini nasıl anlıyorsunuz?

Onu anlamak biraz zor. Tabii sizden talep ettiklerine göre zaman içinde belli oluyor. Ama kendini yedirecek bir tip olmadığım için bana öyle yanaşan pek olmaz. Hiçbir erkek paramı yiyemez. Geçmişte para yedirdiğim olmuş mudur, evet.

Nasıl bir erkeğe aşık olursunuz?

Benden küçük olacak. Yaşıtımla olmuyor.

"ÇAPKIN BİR KADINIM"

Genç bir erkek sizde ne buluyor?

Samimi ve eğlenceli oluşum hoşlarına gidiyor. İçimi doğru keşfettiklerinde çok seviyorlar. Dibine kadar da aşık olurum. Genellikle önce karşı taraf bana aşık olur. Çapkınımdır ama oluruna bırakırım. Güzele bakmayı severim, sevaptır!

Yonca Evcimik: Cinsellik nefes almak gibi