Süreyya Yalçın'ın son hali görenleri endişelendirdi
ensonhaber.com

Yaşamını ABD'de sürdüren ve tatil için Bodrum'u tercih eden Süreyya Yalçın, zayıflığıyla dikkati çekiyor.

Lüks yaşantısı ve söylemleriyle de gündem olan Yalçın'ın zayıflığı sonrası "yeme bozukluğu" olduğuna dair iddialar artış gösterdi.

Sağlıksız gözüken ve gittikçe zayıflayan Süreyya Yalçın ise durumundan bir hayli memnun...

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımları aldığı eleştiriler yüzünden yorumlara kapatan Yalçın'ın zayıflamayı dert etmediği ortaya çıktı.

Bir deri bir kemik kaldı

Kendisi için endişelenen dostlarına, "Detoks kampından çıktım" dediği öğrenilen Süreyya Yalçın, eleştirilere kulak asmıyor.

Geçtiğimiz günlerde köpek sahiplenen ve sosyal medyadan poz veren Yalçın'a "Köpek bile senden daha iyi durumda" denildi.

Kendisini iyi hissettiğini ailesine ve dostlarına sık sık söylediği öğrenilen Yalçın'a psikoljik tedavi görmesi konusunda tavsiyeler geldi.

Barbie akımına uydu, zayıflığı tarzını gölgede bıraktı

Barbie akımına uyan ve elbise giyen Süreyya Yalçın'ın zayıflığı iyice görünür olunca, sosyal medya kullanıcıları yorum yapmayı ihmal etmedi.

Süreyya Yalçın ile ilgili sosyal medyada, "Neden kendine bunu yaptın", "Eski hali daha güzeldi", "Bir tek ben Barbie olamadım", "Kadınlar zayıf olmalı algısı saçma, bu yüzden bir kadının geldiği nokta", "Bunu neden yaptın" yorumları yapıldı.