Adım Farah Kerimşah'ın hastalığı nedir? Farah'ın oğlu ne hastası?

Yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği ‘Adım Farah’ın yönetmen koltuğunda Recai Karagöz oturuyor. Deniz Dargı, M. Cem Görgeç ve S. Cenk Boğatur’un birlikte kaleme aldıkları “Adım Farah”, yayın hayatına başladı.

‘Adım Farah’, ülkesinden kaçmak durumunda kalan ve yasa dışı olarak oğluyla birlikte hayatta kalma mücadelesi veren Farah'ın (Demet Özdemir) istemeden bir cinayete şahit olması ve aynı gece tanıştığı Tahir Lekesiz (Engin Akyürek) ile kesişen hayatlarını konu alıyor.

Dizi; Demet Özdemir ve Engin Akyürek’in yanı sıra; Fırat Tanış, Senan Kara, Lale Başar, Oktay Çubuk ve Mustafa Avkıran ve Ali Sürmeli gibi birbirinden ünlü isimler de rol alıyor.

Farah'ın oğlu Kerimşah karakteri de izleyicilerin dikkatini çekti. Kerimşah'ın hastalığını merak edenler, "Adım Farah Kerimşah kimdir, ne hastası" gibi aramalar yapıyor.

İşte Kerimşah karakteri ve hastalığına dair detaylar...

Adım Farah dizisi Kerimşah kimdir

Dizide Kerimşah karakterini çocuk oyuncu Rastin Pakhanad canlandırıyor. 2018 doğumlu İran asıllı oyuncu Rastin, ailesi ile birlikte Türkiye'ye göç etmiştir. İlk ekran tecrübesiyle dikkat çeken oyuncu, dizide balon hastalığıyla mücadele ediyor.

Kerimşah'ın hastalığı

Farah'ın biricik oğlu Kerimşah doğuştan ‘Balon çocuk’ olarak bilinen PİY rahatsızlığı olan bir çocuktur. Evinde, steril bir odada yaşar.

Küçük yaşına ve hastalığına rağmen, anlayışlı olgun bir çocuktur. Farah, oğlunu yaşatabilmek için her adımını dikkatle atar. Hastalığını bizzat takip eder.

Farah, Kerimşah’ın hem doktoru hem de annesidir.