Karadayı'da kafa karıştıran final fragmanı - İzle

Karadayı'da kafa karıştıran final fragmanı - İzle

ATV'de yayınlanan Karadayı dizisinin 74. bölümünde ilginç gelişmeler yaşandı. Evlilik yolunda ilerleyen Mahir ile Feride'nin kına gecesi izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. İkilinin harmadalı oynaması da büyük beğeni topladı.

Ancak sezon finali fragmanı izleyenin kafasını karıştırdı. Elleri kelepçeli görülen Mahir'in ve Mahir'e seslenen Feride'nin bakışlarındaki soğukluk merak uyandırdı.

MEHMET SAİM DURUŞMAYA KATILDI

Nöbetçi mahkemede hakimin kararını bekleyen Mahir, tüm umutlarını yitirmişti. Ona göre babasına oyun oynayan kötü güçler hala peşlerindeydi ve şimdi de sıra ondaydı. Mahir'in aksine Feride, içindeki umudun sönmesine izin vermedi ve haklı çıktı. Mehmet Saim, herkesi şaşırtacak bir hamle yaparak son dakika duruşmaya katıldı.

MAHİR VE FERİDE'NİN DÜĞÜN HAZIRLIĞI

Mahir'in serbest kalmasıyla iki sevdalının evlenmelerinin önünde hiçbir engel kalmamıştı. Düğün için hazırlıklar yeniden hız kazandı. Nazif her şeyin usulüne uygun olarak yapılması konusunda kararlıydı. Düğünden önce güzel bir kına gecesi yapılacaktı. Feride ve Mahir'in kınası için Kara ailesi ve mahalleli kolları sıvadı. Vezneciler'de aylar sonra yeniden mutluluk hakim olmaya başlamıştı.

MEHMET SAİM'DEN AŞIKLARA SON DARBE Mİ?

Bu sırada Feride'nin mutluluğuna gölge düşüren küslüğü sonlandırmak isteyen Nazif, Mehmet Saim'in kapısını çaldı. Mutlu gününde Feride'yi boynu bükük bırakmamasını istedi. Mahir'den ölesiye nefret eden ve kızının onunla evlenmesine asla gönlü razı olmayan Mehmet Saim, bu evliliğe engel olmak için son planını yürürlüğe koydu.

Necdet'e hesap sormak için gazinonun yolunu tutan Ayten, Necdet'in Sinan'ı öldürdüğünü öğrendi. Necdet'ten intikam almak için büyük bir koz elde etmişti..

Karadayı 74. bölüm son sahne

Karadayı 75. bölüm fragman