Kayıp Şehir'in finali hayal kırıklığına uğrattı

Kayıp Şehir'in finali hayal kırıklığına uğrattı

Bu sezon Kanal D ekranlarının ilgiyle izlenen, ancak sürekli yayın günü değişimi nedeniyle ratinglerde düşüş yaşamaya başlayan Kayıp Şehir, dün akşam final bölümüyle ekranlara veda etti.

Başrollerini Gökçe Bahadır, Nik Xhelilaj, İlker Kaleli, Nazan Kesal, Uğur Polat ve Cansu Tosun'un paylaştığı Kayıp Şehir final bölümüyle beklentileri karşılayamadı.

İŞTE DİZİNİN FİNALİNDE YAŞANANLAR

-Seher'in bildiri dağıtırken gözaltına alınması sonrası, tüm aile bir araya gelirken Kadir ile İrfan arasındaki buzlar da eridi.

-İsmail'in işyerindeki kadınlardan biriyle yakınlaştığını öğrenen Zeynep, ilk başlarda ne yapacağını şaşırsa da daha sonra İsmail'le barıştı. İkili Almanya'ya gitmek için harekete geçti.

-Zehra, Kadir'i gemiyle yurt dışına çıkması konusunda ikna etti. Kadir de aile üyeleriyle vedalaşarak uzun bir yolculuğa çıktı.

Kayıp Şehir'in finali hayal kırıklığına uğrattı

-Dizinin başından beri Aysel'e deli divane aşık olan Ethem, kadroya son bölümde dahil olan reklamcı kızla yakınlaşmaya başladı.

-Duygu yıllardır görmediği ailesiyle buluşarak aradaki sorunları çözdü.

-Finalde ise Aysel 'şu çekmeceyi aç' diyerek İrfan'ın yüzüğü bulmasını sağladı ve ona evlenme teklif etti. İrfan da adını değiştirdiği ve Peri yaptığı Çilem'le ailesinin yanına giderek Aysel'le evleneceğini açıkladı. Bu evliliğe annesi karşı çıkarken, dedesi İrfan'ın yanında durdu ve evlenmelerinde bir sakınca olmadığını belirtti. Dizi Sezen Aksu'nun ezgileriyle de son buldu.

İZLEYİCİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADI

Sezon başından beri farklı hikayesi ve karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çeken Kayıp Şehir'in böyle klasik bir finalle noktalanması herkesi şaşırttı. Finalde büyük bir sürpriz bekleyen izleyici de hayal kırıklığına uğradı.

SENARİSTİN İNTİKAMI

Kayıp Şehir iyi bir prodüksüyondu ve senaryosuyla kadrosuyla adından söz ettiren yapımlardan biriydi. Her hafta yeni bir dizinin yayına girdiği medya dünyasına büyük umutlarla başladı. Ancak defalarca günü değiştirildi. Reyting yarışında gerilere düştü. Sürpriz bir kararla dizinin finaline karar verildi. Murat Uyurkulak, Yıldırım Türker, Seray Şahiner, Hakan Bıçakçı ve Leyla Olça gibi edebiyatçıların olduğu senaryo ekibinden beklenmeyen bir finalle son buldu. Dizinin bitirileceği kararı karşısında dizinin kalitesine yakışmayan alelacele toparlandığı belli olan bir final yazdı.

Kayıp Şehir'in finali hayal kırıklığına uğrattı

Kayıp Şehir'in finali hayal kırıklığına uğrattı